|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Omega i GTA3
Bok..problem je ovaj.. Imam Omegu 2.5.90 i u GTA3-u nisam bas zadovoljan grafikom..izdaleka kad se priblizavam nekoj zgradi,ne vidim ama bas nista sva je mutna a nekad je cak niti nema..tek kada dodem blize i nakon par sekundi se pojavi zgrada...ili idem po mostu a mosta nema i kad se tak malo vozim onda se pojavi most..kao da to iscrtavanje kasni.. A ono u opcijama u igri,ono visibility(ili tak nesto) mi je na maximum.. Dali je to problem u driverima? da stavim druge ili se ovi daju malo poštelat?? A omegu nemrem izbrisat skroz..ili neznam kako..kad je izbrisem,mogu stavit catalyste,ali svako malo mi se pojavi da fajl Radlinker20150em.msi nema dobar "path" i to nikako ne mogu rijesiti...dakle..moze help u vezi brisanja i u vezi te igre..hvala ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Ukljuci "frame limiter" u video opcijama. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
eee.. ne vjerujem..sve radi..isto tako i ne vjerujem kako to nisam probao ukljucit ili iskljucit...mislio sam da to nema veze sa tim..wow fala.. Ak nije problem,neka mi neko usput pomogne oko tog radlinkera ili kak da full izbrisem omegu.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
I ja sam se dosta dugo mucio oko toga dok nisam skuzio. A za omegu ne znam. Ima za uninstall na add/remove i kad ju maknem nema nikakvih problema. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |