|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Sistem pao nakon Windows Updatea
Nakon automatskog update-a, laptop (HP Pavilion) je uradio restart, nakon čega nije mogao da podigne sistem /win 7/, niti safe mode, niti last good known configuration. Update koji je instalirao je KB2158563 - u pitanju je update u vezi automatskog pomjeranja sata (September 2010 cumulative time zone update for Windows operating systems). Pokušao sam uraditi System Restore (preko HP Recovery Disk-a), ali dobijem error tzres.dll.mui. Google je moj prijatelj, i on mi kaže da je vremenska zona pomjerena, ali nisam našao način kako da vratim. Ima li tko od vas ideju? EDIT: od vas nikakve pomoci, koju god temu sam pokrenuo niko mi ni jednom nije pomogao, sto dovoljno govori kako ste dobri. sve vam se svodi na: izvadi komponente i stavi na sto, posudi od druga novu komponentu, itd itd, sto se tice softwarea to ni spomenut ne mogu, jer tu nema se sto spomenuti. Jos jednom hvala vam. Uspijem sam zavrsiti. Pozdrav Hakeri
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.10.2010. u 01:12. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim da nemaš više što pokušavat, ako nemožeši ni u safe mod...odnesi na servis ako je sve pod garancijom.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
U cemu je problem? Ti ili imas probleme koji su prezahtjevni tu za ljude sa foruma, ili si ti prenesposoban da se koristis racunalom uopce? Vjeruj mi s ovakvim stavom ni nece.. Tvoji stalni problemi (otvaranje tema sa istima), govore koliko si dobar/sposoban da se koristis racunalom? Citiraj:
Naravno kad nitko nije ´acker kao ti! Nema na cemu! yes! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Registered User
|
Citiraj:
na servis pod garanciju..za reinstalaciju? ko jos to radi??? Citiraj:
svi imate po 30-40godina...a zahtjevno vam ..oo boze..Bravo Ackeri!!!!
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.10.2010. u 00:07. Razlog: spajanje postova |
||
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Obojica smirite strasti... Gresko, prvo bih te htio uputiti na pravila foruma i podforuma. Pročitaj i napiši ono što nedostaje u temi, a to je: - konfiguracija notebooka ili barem P/N - detaljniji opis problema jer ovdje nisi rekao ni što se uopće dogodi kod bootanja Moji prijedlozi bi za početak bili ovi: 1. u boot izborniku isključi automatski reset i vidi što ćeš dobiti u BSOD-u ukoliko se pojavi 2. bootaj Windows 7 instalacijski DVD i pomoću System Restorea vrati sustav na neki raniji datum, najbolje prije instalacije updatea Inače, ako sve radi kako treba, ne vidim svrhu instalacije nepotrebnih updatea. Ako već iz dosade moraš updateati ili kopati po nečemu što ne znaš, barem napravi image sistemske particije pa si kasnije siguran.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
jesu li windowsi orginalni |
![]() |
![]() |
#7 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
hmm... da. moze biti da ti je activator puknuo u slucaju da tu winsi nisu org. sto se tice tvog stava, neces s tim daleko doci ako tako nastavis. nismo tu SVI profici u tom podrucju. svatko zna rjesiti onaj problem koji je rjesio prije kod sebe/negdje drugdje/cuo je rjesenje. ono sto ne znamo, ne mozemo ti pomoc i nisi jedini na ovom forumu da imas takva ocekivanja od nas (ali si jedini koji, ocito, ima lude probleme od ostalih). |
![]() |
![]() |
#9 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
dobio si prijedloge kako rjesiti problem za racunalo o kojem se zna samo da je pavillion od HP-a, malo vise detalja te nebi ubilo. prvo, postoji wikipedia (koja bas i nije referentna, al neka) u kojoj je najvjerojatnije definiran pojam hacker. preko tog pojma bi shvatio da se hackeri netrebaju razumijeti u hardver. drugo, korisnici foruma su obicni ljudi, svako ima svoju struku, a to nije rjesavanje problema na blef. prihvati prijedlog ili lagano fof na neki drugi forum gdje se vecinom okuplja balavurdija ![]() trece, svaka cast na konstuktivnom postu gdje si opisao kako si rjesio problem. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
hmm..cemu informacije o hardware-u..kad sam rekao da je nakon update-a pao sistem :S i ako sam rekao da je Win7. sta trebam ti reci koji mi je DVD ROM ? da bi ti znao nesto reci.. smijesno Charmander i Adriatic su bili realni pa su pokusali pomoc, za razliku od vas ostalih koji pametujete o tome sta sam trebao a sta nisam trebao napisati.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|