|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
LCD LED 15,4"
Evo na laptopu nije radio monitor, odnosno pozadinsko osvjetljenej na 15,4" koji ima obicajeno lampu... kao sto svima prvo padne napamet, hmm osla je lampa, pa stave drugu, na kraju kad se neugodno iznenade odluce promjenit inverter i dadu tipa za njega 100kn... pa na kraju nije do njega, rekose, aahhh sigurno je do flet kabla... Srecom doma imam svega od tih djelova, pa nisam dao ni kune, uzeo neispravan acer aspire 3020 po meni nekoj pristupacnoj cijeni i naisao na problem nije da sam bas sav lud palit irda lemilicu za pomjenit graficki chip na ploci kod ovakvog problema, odlucio sam ko ga hebe, idem stavit led osvjetljenje umjesto lampe, doma sam imao nekoliko traka sa led diodama u smd-u, iz razbijenih 15,6" monitora.... i tako umjesto obicne lampe u laptopu su zasjale ledice, moram priznat ostao sam ugodno iznenaden kad sam vidio sliku na 15,4" monitoru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A kako da mi to vidimo? Baci koju slikicu barem.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|