|
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Za motorolu ima samo Motorola phone tools , koji inace si trebao dobiti sa v3 jer sa njom je isla . upotrijebi google , pa ce ti baciti link na superthread od motorole na cafe mobil forumu , tamo imas sve ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
kaj će ti za v3 kad nema ni memorije puno, ni za karticu utro pa nevidim smisao, ali opet skini ove drivere: http://cafe.mobil.hr/attachment.php?...9&d=1163452295 zatim ovaj program: http://www.e398mod.com/content/view/165/28/ prvo moraš ove drivere postavit tako da ukopčaš mobitel negdje u drugi USB utor na kompu na stražnjoj strani kompa, i onda kad te pita za drivere ti ga pošalji na one drivere koje si skinul... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
kao je tebi 12Mb dosta memorije onda stvarno mislim... pa na 12mb memorije možeš stavit možda 2-3 mp3 pjesme... mislim ako želiš mogu ti pomoć da ju moddaš stvarno puno i da mobitel izgleda predobro, ali opet kad nemam memorijske kartice ili barem 20-30 Mb memorije nemožeš ni pjesme stavljat na nju ni video baš previše i tak, ali ako želiš drage volje ti budem pomogao u moddanju, samo reci šta želiš i to ćemo napraviti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam jedno pitanje za one koji su imali ili imaju V3. Pošto se puni preko USB-a da li se može puniti preko kompjutera? Ja sam probao sa usbom ju spojit na PC i ne želi puniti ( usb je od Sony fotića, mislim da to nema veze). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Možda grješim, davno je to bilo, ali negdje mi je ostalo u sjećanju upisano za te tipove minisub kablova, verzije sa 4 i 5 pinova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ok, hvala, budem kupio prvo original kabel, pa onda i drivere instalirao |
![]() |
![]() |
|