|
![]() |
#1 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ferrari Virtual Academy 2010
Official stranica 9.09. ce se moci skinuti igra voziti ce se tri staze: Fiorano, Mugello i Nurburgring Vozilo je naravno Ferrari F10 Na tom turniru ce se vremena moci usporedjivati sa vremenima FA, FM i GF koji su isto vozili na tom simulatoru i sa svima ostalima koji skinu taj simulator i registriraju se Tjedno ce se za najbolje dijeliti official Ferrari nagrade participating in the tournament you will become part of a worldwide competition, where every week the fastest drivers will be awarded official Ferrari products. I na kraju 5 najbrzih ce dobiti posjet tvornici Ferrari u Maranellu If, at the end of the Trofeo, you are part of the five fastest drivers, you will win a trip into the heart of Ferrari: to Maranello. You will walk through the gates in Fiorano and participate in the exclusive Ferrari Driver Academy course, personally headed by exceptional tutors from the Scuderia. Par slikica ![]() ![]() Mislim da ce biti odlicna simulacija, samo kaj se bez volana nema kaj trazit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Vec je Kian postao, no bolje je da imamo posebnu temu. ![]() Jedva cekam da izadje, samo mislim da cu u Rijeku morat po 4870. Cisto sumnjam da ce se ovo moci zavrtiti na 7200 GS. ![]() A jos kad dodje i F1 2010, uf uf, cijeli dan necu izlaziti iz kuce ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja nemam volan ![]() imam neki smartbox kontroler koji vec jedno 3 godine skuplja prasinu i mislim da i on nije upotrebljiv, a ovo se nece moci voziti na tastaturu. Tak da cu sam isprobat odvozit jedan krug i sjest i plakat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Za ovo bi Roso-ov volan dušu dao. Ja se neću ni sramotit sa Logitechovom Formulom ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ne mogu pokrenut, kaže nešto da path to application nije dobar. Ako netko može pomoć. Od danas je "pristupačnija" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Uspio sam sredit problem tako da sam danas vozio. Stavio sam u međuvremenu i rfactor 2010 ali nije to nešto. Jako sam zadovoljan s ovom vožnjicom.Zvuk je odličan, vožnja isto jako dobra. Da se ovaj pristup uzme za izradu cijele F1 sezone i svih bolida misim da bi svi mogli uživat. Za tim najviše i žalim, što će ova odlična vožnja ovako završit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|