|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Muke s instalacijom iTunesa
Muce me skoro tjedan dana vec, na cafe.mobil forumu sam pitao i nitko nema pojma, da vidimo hoce li pcekspertovci bit bolji :P Daklem, prvo sam pokusao sa zadnjim iTunesima naravno, ali ne zeli instalirat apple application support. Koliko vidim po netu ovo je cest problem, samo niti jedno "rjesenje" meni ne radi. Sto sam do sada pokusao: - sa 7zipom otvorit exe file iTunesa i odvojeno instalirat application support - javlja istu gresku - napisat u notepadu .bat file sa passive i norestart opcijama i preko njega sve instalirat - ne ide, samo se ugasi nakon pocetka instalacije - instalirat ponovno microsoft visual studio paket, nista Mislim da je bilo jos "trikova", sad mi ne padaju na pamet... Onda sam pokusao sa svim verzijama iTunes 8 (jedini 64bitni bez apple application supporta), medutim kod njega slicnu greska javlja kod instalacije mobile device supporta. Jedino sto funkcionira: iTunes 8 + mobile device support iz iTunesa 10 odvojeno instaliran. U toj kombinaciji iTunesi se pokrenu (s tim da od drugog pokretanja na dalje fali neki asl.dll ali program svejedno radi), ali ne prepoznaju iPhone. I da, pokusao sam sa DFU modom, nista od toga, a inace windowsi normalno prepoznaju iPhone i instaliraju sve moguce drivere. Eto, to je to, pomagajte ljudi! P.S. iPhone je cetvorka 16GB, 4.0.2, windowsi su 7ica 64 bitna iTunesi svi su 64bitni, naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A jesi probao "komlpet" unistall itunesa i svega sa revo unistaller, pa nakon toga ponovni install? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Uac je bio na trojci, evo sad sam stavio na cetvorku ali nije to, normalno bi itunesi pitali admin dopustenje. Sa revom pokusam sutra pa napisem kako je proslo. P.S. Joke jesi ti onaj Joke koji mislim da jesi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
odakle ti samo ideja da na taj PC i ide win7 64bit?stavi XP,radit ce ti sve bez problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|