|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
napajanje i pitanje?
...posto mislim uzeti napajanje (enchance 520w) atx 2.0...mislim da bi moglo biti problema sa plocom koju sad koristim (soltek n-force 2) jer mi u manualu ploce pise:....standard 20-pin power connector ATX (ATX-PW),additional 4-pin power connector......problem je u tome sto layout ploce je u ku*cu i pretpostavljam da ona preostala 4 pina ne mogu stati ili se varam? Zadnje izmijenjeno od: joolka. 18.04.2005. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
|
..da i slika naravno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
|
...evo slika na kojoj se bolje vidi utori za napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
To napajanje ima 24 ==> 20 konverter i posebno 4 pinski za to dodatno napajanje. Nema nikakvih problema za spajanje toga. Jedino, što će ti to napajanje? Treba imati dobar razlog za to a ta Zolterkica to nije. Imaš li hrpu hardova ili slično? I, da, bučno je. Kada kažem bučno onda mislim da je među najbučnijim.
![]() |
#5 |
music freak
|
...sad koristim dva harda,dva dvd rom-a (przilica,kombo) i imam popunjenih svih 5 pci slotova,posto mislim uzeti 6600gt mislim da ovo sra*e od ms-a 350w nece to podnijeti,a kad vec uzimam nek je maskenbal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
520W je overkill. Razmišljaj o Taganu 460W, Chiefteku 460W ili sl. I to je previše ali za budućnost. Ja barem ne mijenjam napajanja ko čarape pa tako mislim i za druge. Za sada ti je previše i Chieftek 420W. I kada dođe A64 bi trebalo biti dovoljno. Ja sam kupio Enhancea zbog hrpe diskova koji se povremeno pojavljuju ali inače je Ener 350W i više nego dovoljno.
![]() |
#7 |
music freak
|
...naruceno fortron 500w blue storm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da ne otvaram novi topic, vidio sam da postoji 20pin to 24pin adapter kabel. Kako to funkcionira?? Jel to manjkavo rješenje ili može proći? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|