|
![]() |
#1 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() Postoji li koji cistac windovsa, ali da ono stvarno sve pocisti - sve tragove, koji su se nakupili tijekom surfanja. Recent fajlove sa raznih playera. Ma jednom rijecju sve moguce i nemoguce. Da XP (koliko je to moguce) izgleda kao da je tek instaliran na racunalo. Zna li tko, da li postoji takav? Sto kazete na ovaj, jel se isplati skinuti? Window Washer® Sa stranice - http://www.webroot.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Format C: malen, brz, jednostavan. ![]() bez zajebancije, ak stvarno imas pun qrac smetcha na hardu, formatiraj. naravno, napravish backup svega bitnog i udri. ak ti se ne radi to, a cuj...odskeniraj komp antivirusom, pregledaj anti-spyware alatima a sad sto se tice nekog bas cistaca (registrya, npr.) ja njima ne vjerujem tak da od mene neces dobit zeleno svjetlo za njih. ![]() P.S. OVO JE MOJ 1000 POST!!!! :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() ![]() Cestitke na 1000. postu! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Worm. 15.05.2011. u 20:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Uvijek su me nervirali kurcheviti odgovori tipa "formatiraj disk" i sl. ![]() Window Washer je odlican. Samo nemoj verziju 6 da skidas, BETA je jos uvijek i ima dosta bugova. v5.5 je skroz OK. Ako pak hoces freeware onda definitivno probaj CCleaner. Nista nije losiji od Washera, cak i bolji u nekim stvarima.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Deep Freeze ![]()
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ace utilities kada ga jednom probas neces pogledati druge alate ima SVE za ciscenje ali SVE!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
TuneUp Utilities 2004 za mene definitivno najbolji i kolko znam jedini win cleaner koji je odobrio Microsoft ili dako nešto...probaj mene nikad iznevjerio |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni tune up ima premalo opcija za CISCENJE vindovza
|
|
Oglas
|