|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Probaj izbrisat taj u torrent i skini drugi pa ga instaliraj. Skeniraj komp od virusa. Pa javi jel šta pomoglo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovdje se možeš dodatno informirati. http://www.utorrent.com/faq/incompatible-software Kao što vidiš, ako imaš Avast, on radi scan velikih file-ova pa bi tu opciju trebalo isključiti. Obrati pozornost na točku pet gdje se preporuča uninstall određenih aplikacija. Ipak moja ti je preporuka kao i u slučaju prijašnjeg posta da instaliras neki drugi klijent. Još jedna od opcija, obzirom da ti se smrzava komp bi bila provjeriti da ti nije nešto do diska. Znam da je to long shot, ali ako bas želiš utorrent, probaj snimiti torrent na ovaj eksterni disk koji vidim da imaš pa vidjet hoće li u tom slučaju doći do smrzavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
uTorrent ne bi trebao freezat cijeli komp, obično se on sruši i startaš ga ponovno. Ovo mi više smrdi na hdd problem. Ovisno o slobodnom prostoru koji imaš i broju particija, preporučio bih ti da probaš i sa postojećim uTorrentom na drugu particiju, a ako nemaš drugu particiju, probaj u neki folder koji si snimio prije dosta vremena pa će disk možda snimati na druge clustere (ako nije potpuno zapunjen disk). Ako je zapunjen disk, onda je več počeo popunjavat praznine između fragmenata pa ti jedino ima smisla probat na drugu particiju. Ako onda bude radilo, nešto ne štima na tom dijelu diska na koji sad želi snimat, a ako ne bude radilo ni tada, onda je neki software problem. Vjerojatno. Neka ti netko posudi RS ili MU račun, pa kreni skidat jedan film sa uTorrentom u neki folder i ako se smrzne, resetni pa probaj sa direktnim downloadom isti film (ili nešto drugo približne veličine) skinuti u isti folder gdje si i sa uTorrentom pokušao. Ako ne crkne, definitivno problem sa torrentima. Nemoj me držat za riječ, sretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Prvo što bi narpavio, skinuo bi drugi client za torrente.... E sad, moguće jest da ti je problem u temperaturi. Skini CoreTemp aplikaciju, pokreni je i stavi skidati neki FILM. Prati temperature kompa dok ti se ne smrzne komp. Moguće jest da je i do toga. ako ti se ne diže temperatura, probaj izgasiti FIREwall i ANTIVIRUSNI... pa ćak izbrisati antivirusni i restartaj kompa, pa onda probaj! sretno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
a ideš postepeno prvo drugi utorrent ili neki drugi torrent program pa sceniraš za viruse onda probaš staviti na drugi hard da ti se skida i u krajnjem slučaju reinstaliraš windowse..........ako opet ne bude radilo onda znaš da je hard otišao |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ili si stavio nenormalno puno konekcija prema/sa interneta u postavkama. probaj to smanjiti na neki normalan broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
evo sa BitTorrentom radilo normalno 3 tjedna i sad je opet počeo kakat. al mislim da je do harda, u zadnjih par tjedana počeo je jako kak bi se reklo ''šrotat'' a i komp mi je usporeniji...ništa, ionak moram uzet drugi hard zbog poponjenosti ovog... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|