|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
koji lap? misliš na vent u laptopu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Da, mislim na vent. Radi se o lapu Gericom Silver Seraph, koristi ga curina sestra za Web i filmove. Navedeni lap ima 2 venta. Jedan je crkao pred mjesec dana, i od tada ovaj drugi radi ko lud, laptop zvuči kao usisivač. I ja to danas malo rastavim da pogledam, i sad niti jedan ne vrti. Radi se o 5V ventovima s 3 pina. Jel to ima negdje za kupiti u trgovini ili sam osuđen na oglasnike i prepravljanje?
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo da te podsjetim da sam na jednom starijem lapu nekidan imao problem da maticna nije davala napon ventilatoru pa nije radio. To nisam utvrdio dok nisam nabavio novi koji takodjer nije radio zbog toga. Nek ti netko instrumentom provjeri izlaze na konektorima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
točno, provjeri napone. uglavnom se daju pripasati ventovi od drugih laptopa a raspored pinova ma konektoru se posloži bez problema. pukni slike tog venta iz gericoma ovdje pa ćemo ti nešto naći ![]() svi su 5V |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Dao sam lap frendu, on je asistent na FER-u pa će mi sutra provjeriti daje li matična napon ili su baš oba venta crkla. Po samoj arhitekturi lapa, nebi me čudilo da su otišle žice koje spajaju vent s matičnom, jer su prolazile uz one bakrene djelove koji vode toplinu. Postam slike ako mi frend ništa ne pomogne pa ćemo nastaviti s dijagnozom. Hvala svima do sad na pomoći. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|