|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Nemam zvuk na TV kartici
Imam Leadtekovu karticu TV2000 Expert i ne mogu dobiti zvuk makon šta sam instalirao sve i krenuo sa gledanjem TV-a na kompu. Ja nju imam već dulje vrijeme i nakon šta mi je riknula Epoxova 8RDA3+ matična zvuk (a i dosta toga na kompu) ne šljaka ko prije. Sve je bilo pod garancijom i poslano je nazad u Ve-mil gdje je MBO zamijenjena novom, ona stara je valjda pregorila...oni nisu naveli dijagnozu samo je rečeno kako je MBO zamijenjena i testovi su prošli OK. Sad kakako se vidi TV kartica mi ne daje zvuk iako sve šljaka, slika je super i ostalo...samo zvuka nema. Šta da radim? Da li je moguće da oni nisu nešto prikopčali ili još gore da nisu stavili istu matičnu? Ja to ne mogu doznat jer ne smijem otvarat kutiju zbog garancije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
trebalo bi sada organizirati kladionicu...ja stavljam na to da uopće nisu vratili audio kabel između expertice i matične... inače, ako imaš garanciju i sve to, nosi natrag i reci kaj ne valja pa nek otvore pred tobom i to poštelaju...a ak ti se to ne da, uzmeš fen za kosu u ruke i zagriješ naljepnicu koja ti blokira pristup unutrašnjosti kućišta...kad ju zagriješ, vrlo lako ćeš ju (oprezno) skinuti sa lima i poslije vratiti natrag... ako se opredijeliš na ovo drugo, kad otvoriš stranicu, nađeš tv karticu u slotovima, uzmeš manual i nađeš di ti je audio-jack...uzmeš audio kabel (ima na oba kraja plosnati, 4-pinski komad plastike), uštekaš tamo jedan kraj, drugi uštekaš u (recimo) AUX utor na matičnoj i onda taj AUX izabereš u audio postavkama software-a za gledanje/slušanje... ako imaš problema, javiš se pa će se riješiti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Da još nešto pitam usput. Kompu će sada za mjesec-dva istek godišnje garancije. Matična je bila riknula prije 2-3 mjeseca. Jel za matičnu i dalje vrijedi garancija od jedne godine...znači negdje do 02/06? Je.... cu im mater ako su nešto zajebali ili krivo spojili jer sve lijepo piše da je isprobano i testirano. Inače hvala za pomoć. Da li postoji još koja mogućnost osim ove - krivog spajanja/ne spajanja kablova. Ja kada odem u system da vidim stanje sa driverima ne vidim u Sound, music...odjeljku sound dio za Leadtek XP2000...trebala bi biti 4 ona dijela...sad ne znam napamet na poslu sam...a ima ih 3 bez audio. To sam vidio nakon pregleda screen shotova sa leadtekove stranice i tutoriala za instaliranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
kaj se tiče systema, tuner od leadteka ti smjesti 3 komada: crossbar, tuner i videocapture...nikakav poseban audio |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|