Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.09.2010., 18:46   #1
Sir.Green
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2010
multitask laptop do 7500kn

pozdrav (prvi post)

Laptop bi služio za multitasking i prvenstveno mi je cilj da te zadaće radi što brže, npr online poker, prateći programi s sql bazama, u pozadini neki program s muzikom tipa winamp ili streaming radio, te 90 posto vremena explorer s nekoliko tabaova ponekad i video preko neta. Znam instalirat tu i tamo koju igru ali se zasitim za par dana tako da u tom području ne mora biti monster.

e da spajam na njega 22 inčni lcd

monitor mora bit 17.3, čak sam gledo fujitsu nh750, i7620, nv 330m, 18'4 ali odustao jer kaže bratić da to više nije laptop a i nisam našo neke recenzije za odredit kvalitetu, inače mi se jako dopao

Od ova dva modela se dvoumim.
1. ASUS N73JN-TY091 17.3"LED(1600x900),
Core i3 370 (2.40GHz),
4GB DDR3(1066MHz),
500GB(5400rpm), DVD-SM,
NV GT335 1GB optims tehnologija - koristi integriranu grafičku po potrebi
USB3.0, no OS

Napomena: - aluminisko kučište,bang & oulfsen zvuk - to bi trebalo biti nekaj extra, 2 godine garancija
- nvidia optimus mi nije bitna jer će 97% laptop biti na utičnici, tak da me više to muči kak funkcionira nego da mi je neki plus
- na neweggu vlasnici kažu da se nemože igrat dugo na high postavkama zbog topline kao da usporava, također ima dno na novom principu, teško se otvara za eventualno čišćenje ali našo sam video kako doći do tih skrivenih vijaka....

cijena 6000kn

2. ACER ASPIRE 7741G-5464G50MNKK - 17.3" LED (1600x900 Acer CineCrystal technology)
Core i5 460M (2.53GHz),
4GB (2GB+2GB)
500GB S-ATA HDD
1GB DDR3 ATI Mobility RadeonTM HD 5650
Dolby®-optimized surround sound system,

Napomena: uz ovaj bi uzeo produljenje garancije na 3 g,

cijena 6300kn

po svemu što sam do sada pročitao ispada da je asus kvalitetniji brand bar što se tiće ovih modela, eto molim za preporuku a može i neki drugi laptop po vašem izboru do max 7500kn, hvala puno čim dobijem neki savijet kupujem,
još jednom molim za bilo kakav savijet jer sam više lud od traženja, ima mjesec dana, hvala

još jedna stvar, poželjno da nije glasan i da je toplina u normali

Zadnje izmijenjeno od: Sir.Green. 29.09.2010. u 19:09.
Sir.Green je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2010., 19:23   #2
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Možeš pogledati još i Toshibu L675, ja bih razmišljao između nje i tog Asusa, s tim da bi sve vjerojatno odlučio za Asusa ako ne bi trebao Win7.
redscro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno