|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
GeCube 9550 infinite -pipelines
Eto zanima me dali bi se ova grafa kako mogla modati da ima vise pipeline-ova?Softmod,bios ili nema sanse? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: GeCube 9550 infinite -pipelines
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
NO WAY ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sto da napisem ?!
|
šta je to ?! kao bravo tupane ? ( s ovim nisam mislio ništa loše drugima ! ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
|
ja to na svojoj ne pokušavam radit jel ova moja toga nema ( pure shit ! ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nemaš kod nje što otključatavti. Čip koji je gore RV360 ima 4 pipea i 9550 ima uključena sva 4 pipea. otključat se moglo kod 9500 pa bi dobio 9700 ili bar 9500pro i kod 9800se u 9800, neznam kak je kod X800 i X800pro. To je što se tiče ATija Kod nVije postoji mogućnost otključavanja pipea na 6800LE i otključavanje vertex sghadera.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
sto da napisem ?!
|
ISUSE amen !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kolko sam vidio X800Pro se daju otključat u X800Xt, ali samo određene serije čipova (točno se znaju oznake) i to fizički ... treba nešto spajat na grafičkom procesoru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Za X800Pro VIVO @ X800XT mod sam našao dobar link s uputama ovdje: http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=27163 Riječ je samo o flešanju biosa od X800XT. Inače se i obične X800Pro mogu modati (hardmod), ali tu postoji rizik da mod ne uspije (ovisno o čipu): "I have noticed that the cards which were able to turn into x800XTs all had a serial code of GAXXXX.1. I have successfully hard modded three x800Pros that had this serial code on their GPU. I also tested a couple of x800Pro that didn’t end with GAXXXX.1. As we predicted, they all failed to become the x800XT" Evo detaljnih uputa: http://www.madshrimps.be/gotofaqlink.php?linkid=2577 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|