|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
MX revolution popravak scrolla
Bok. jel itko otvarao dotični miš? Planiram ga otvoriti jer mi je scroll ulegnuo u desnu stranu i sad hyper scroll vise nije hyper nego bad scroll... moram ga otvoriti, a posto ima puno tipaka, moram se konzultirati na moguće probleme i ako im tko eventualne slike otvaranja. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Otvarao i popravljao više puta. Vjerojatno ti je otišlo desno tipkalno od scrolla. Nije ga nešto komplicirano raskopat. Samo pazi da si ne uništiš nogice kad ih mičeš ako nemaš zamjenske. Rastaviš, vidiš kak izgleda to kaj je otišlo i slobodno odeš s mišem u chipoteku da ti daju takvo novo tipkalo. Ako znaš sam to prelemit super, ako ne, odeš u neki RTV servis sa pivom ![]() Sveukupno imaš 15 min posla. Ako ne uspiješ tako imam doma jednog Revolutiona za djelove pa se možemo dogovorit, jedini je problem kaj sam na moru još tjedan dana sigurno. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Citiraj:
meni nije hitno, lemio sam cijelu srednju školu ![]() moram ga prvo otvoriti da uvidim kvar. moja prva dijagnoza da je puko nosač osovine kotačića sa desne strane, pa se ulegnuo... ako si iz vž plaćam pivo, ako nisi dogovorimo se poštom ako će mi trebati koji dio... you rulez, popravit ću najbolji miš na svijetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Baterija ima kupiti na eBayu od recimo 10-20US$ recimo na ovom linku http://cgi.ebay.com/LOGITECH-OEM-600...item1e5d7c8443 ili pretrazis eBay |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
@Facelessone: pozdrav. otvorio sam miš i nije stvar u tipkalu, nego se pokazalo da sam bio u pravu. izgleda kao da je s desne strane kotačić ispao iz osovine, tj. osovina se drži samo s lijeve strane. kako se to desilo poima nemam, možda sam prebrzo skrolao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
provjeri da li tvoj mail ima spam zaštitu pa vjerojatno smjestio u spam.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Extrema Thule
|
pa imao sam miš B58 koju otišao kabel pa su mi poslali. support radi čak sa i bez garancije zamjenio sam G9 ( tipke su mu otišle i raspucala boja ) za G9x novi pod garancijom
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
prosla su ta vremena, Logitech od sada samo usmjerava na Logitech Hrvatska. A njima moras i racun pokazati. Bilo je balkanaca tu iz nasih krajeva koji su iskoristavali taj support i dobivali masu nove opreme besplatno. I naravno ovi su prekinuli s takvom politikom za nase prostore. Sto se tice osovinice, tesko daje sama od sebe izletjela, pogledaj dobro iz svih kuteva. ako ti kolega ima taj dio ispravan, najbolje ga je odmah zamijeniti, da ne otvaras mis 2 puta za istu stvar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Extrema Thule
|
Pa predao sam mis i kopiju garancije prema Logitech Hrvatska. Sve se odvijalo prema planu i dogovoru. Znam da su neki pokusali zlorabiti i time dobiti dodatak za prodati koju zavrse na svim oglasima.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
ne znam dal je ispala ili pukla, al čini mi se da je pukla. Facelessone, kolko cijeniš taj dio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|