|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Review: Microsoft ARC mouse
Stigao mi je novi mišek za notebook pa da napišem par dojmova o njemu ![]() Kupljen je preko ebaya i došao je samo bez kutije sa svom opremom. Oprema: Dolazi u odličnoj kožnoj torbici sa magnetskim zatvaračem, koja nažalost malo iznutra pušta dlakice koje se na bjelom mišu vide. Ne vidim neku praktičnost zašto bi miša nosio u torbici kad je i sam tako mali, ali ajde. Sa njime dolazi i mali USB prijemnik koji se magnetski sprema u miša kada nije potreban. Radio sam sa logitech novijim bežičnim miševima i oni imaju dosta manji prijemnik. Ovaj prijemnik viri iz laptopa 1,5cm i to je dovoljno da se sa njime ne može laptop spremit u torbu ![]() Dizajn Miš se otvara kako je priloženo na slici i moram reći da mu je ergonimija odlična. Leži u ruci vrlo dobro i nije me strah jače pritisuti ga. Preklopni mehanizam je jako čvrst i odlično napravljen. E sada prvi dan kada sam ga dobio nisam se mogao priviknuti na back gumbi koji je pomaknut dosta napred i teško se doseže do njega palcem. Sada je već bolje, ali svejendo back gumb je malo predaleko od palca. DOlazi u stvarno puno boja, ja sam sebi uzeo bijeli jer mi je i laptop bijeli i full lijepo izgledaju zajedno ![]() Performanse Miš nema nikakav lag, odlično hvata na svim podlogama osom stakla sa kojima se jako bori. Pokušava dohvatiti odbljesak podloge što nejde. Inače po koži, tepihu, drvu, papiru bez problema. Kotačić isto odlično klizi. Domet nisam testirao a kako je to miš za lapek onda nije niti važno. Meni je u USB-u sa kontra strane od miša i radio lovi bez problema. Baterija U njega idu 2x aaa i z anjega sam kupio nove sony punjive baterijice. Koliko će držat neznam. Ali po netu dvostruka su mišljenja, neki kažu da drži pola godina a neki da izdrži mjesec dana. To je vezano sa zatvaranjem miša, kada je otvoren onda laser radi, kada se zatvori gasi se laser. Ne znam da li nakon nekog vremena ka da je otvoren gasi laser vjerojatno da, nakon koliko ponovo neznam. Nema connect gumba, odmah kad se spoji miš radi. Konkurencija: Logitechovi notebook miševi običnog "miš" dizajna su dosta maleni stog anisu ugodni za rad. Ovaj je malen kad se sklopi a velik kad se rastavi. Odlično! Konkurencija mu je tek iz Microsofta ARC Touch mouse koji je znatno skuplji ali umjeto kotačića ima touch. Probao sam na njemu raditi, ali nekako ne laži dobro pod rukom kao ovaj model jer je cijeli ravna površina. Prednosti: Dizajn Dimenzije Ergonomija Mane: Prijemnik dovoljno velik da se mora vadit iz laptopa prije spremanja u torbu Back gumb predaleko od palca Ocjena 7/10 Zadnje izmijenjeno od: Mortal. 05.04.2011. u 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Zgodno za prenositi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Već sam kupovao reparirane tipkovnice od Microsofta i nema ništa loše u njima. Fizički su u odličnom stanju, i rade. Boli me briga što je repariano, važno da radi i da ne izgleda korišteno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam nedavno uzeo repariranu Microsoft Arc Keyboard, 26 funti skupa s postarinom. U savrsenom stanju, original kutija, sav bundle, nisam imao nikakvih problema sto se funkcionalnosti tice. Kod nas - ~450kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
|
Oglas
|
|