|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Hitno mišljenje da li kupiti notebook HP zv5376EA
Dakle relativno mi je hitno (do sutra prije podne) Frajer mi nudi notebook HP Pavilion zv5376EA slijedečih karakteristika: Proc Pentium 3,2 GHz Monitor 15' mema 265 MB HDD 80 GB grafička ATI Radeon 9000/ 128 MB rama DVD RW zvučna Wireles LAN 3 USB modem card rider. Traži cca 8000 kn... Da li je to isplativo? Kod nas nisam našao taj model, pa nemam neku orjentaciju?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
uf desktop proc... to guta struje i grije se podosta. malo rama (dobro, to možeš i poslije nadogradit). ak ti nije neka hića za 8-9k kn možeš nabavit novi centrino ne toliko lošiji performansama i ugrađenim dijelovima od ovoga sa normalnom garancijom i supportom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto ti kod mene HP Pavillon dv1067ea, Centrino 1,6 , 512ddr, dvd-rw, 6 in 1 card reader, bluetooth, 60 gb hard, wirelles, daljinski za multimediju, baterija do 3 sata.....Pa ako te zanima, ne bi ga ja prodavao da sad nisam došo iz Trsta i vidio jednu zvjer od Toshibe za 1500€. Moj je star 5 mjeseci
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Dobro i kaj onda veli cjenjena publika? Kupiti gore navedeno ili novo iz shopa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Thanks na savjetima.... i ja kad sam dubinski proguglao skužio sam da se to ipak i ne isplati previše.... Novo je novo, a ima i garanciju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|