|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
(riješeno) MacBook - BootCamp Windows 7 - ne radi touchpad
Daklem za jednu mladu damu stavljam WIN 7 na Mac računalo ( nećemo sada zašto ... tako je .... ). Nakon gro muke, suza i urlanja na zid koji nije odgovorio ( za sad ) složio WIN i sve kaj ide - OSIM naravno touchpada. Driveri iz zadnjeg BootCampa 3.1 ne valjajum standalone driveri ne valjaju, HID compliant default ne valja .... Ima li netko sa tim iskustva pa da pomogne starom ekspertu u novim avanturama ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Stavi ovdje Device ID tog touchpada i po mogućnosti proizvođača (npr. Synaptics). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
sto ti tocno ne valja i koji macbook je u pitanju? ja sam prije tjedan dana stavljo win 7 u bootcamp na svoj macbook pro 13" 2010 i stavio sam bootcamp 3.1 drivere sta su bili na osx instalacijskom dvdu. u trayu imas programcic koji otvoris i imas neke postavke za tipkovnicu, trackpad itd pa vidi to. ne radi ko na osxu jer nisu podrzane sve geste, al radi ok, bolje nego pola trackpada na ostalim laptopima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
|
macbook pro 13" 2009/10 - ubbi me nisam ziher. Stvar je u tome da touchpad ne radi nikako ! To jest kod dodira sporadično strelica divlja po ekranu ... BC 3.0 je stavljen default sa MacOS DVD-a, a nakn toga upgrade u principu za WiFi. Dali je touch radio sa BC 3.0 nisam ziher jerbo koristim vulgaris miš, pa nisam primjetil probleme do samog kraja instalacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
|
Na kraju sam riješio situaciju nasumičnim mijenjanjem drivera. Jedni su upalili ( nisam siguran koji, ali neki jesu ). Hvala na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|