|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Krepana grafička kartica Asus 4850?
Pozdrav, Tražio sam sličnu temu ali nisam mogao naći, ako postoji, molio bih admine da presele i unaprijed se ispričavam! Naime, burazu mi je izgleda krepala grafa ali sam jos jednom htio provijeriti da je sigurno tako prije nego ju baci u smeće. Ugl, radi se o Asusovoj 4850, na ventu piše Republic of gamers, to je sve što znam o njoj ![]() Isti taj vent više ne radi, a odmah i biosu se pojave točkice koje tvore formaciju paralelnih okomitih traka preko cijelog ekrana. Kada se dignu windowsi, to se pretvara u okomite debele crvene poluprozirne linije preko cijelog ekrana. Nasao sam na netu i fotku kako to izgleda: ![]() Ima li pomoći?:/ Unaprijed hvala! G |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Namontiraj neki drugi ventilator na nju pa vidi ako će pomoći, bar neki od 80mm zaveži plastičnim vezicama pa vidi. Po onome što si napisao grafa se pregrijava pošto vent na njoj ne radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
To je stoposto istina ali brinu me te crtice na početku, nemre se tako brzo zagrijati, čim se komp upali, ne? A i neznam kak bi namontirao taj vent drugi, jer neznam ni kako da skinem tu masku, sve je u jednom dijelu.. grafa izgleda otprilike ovako: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Probaj downclockat grafičku za, recimo, 100Mhz i jezgru i memoriju pa vidi ima li poboljšanja. Ako ti garancija još uvijek traje, odnesi ju na reklamaciju, ako ne, peć bi mogla biti rješenje problema.
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Okrenes karticu naopako, i tu ces vidjet vijke za skinit cooler. Kad skines cooler, na njemu imas opet vijke da skines dalje plastike s njega itd. S obzirom da si vec u postu povise rekao "ne znam ni kako da skinem tu masku" bolje daj nekome ko se kuzi da ti to sve napravi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja imam isti slučaj sa jednom 2900xt (vent radi) i sa jednom 7600gs pasivkom. Meni je ista slika kaoni tebi i mogu u windoze samo u safe modu. Ako idem u normalno, stalno se resetira sam od sebe komp. Probao sam 2900 s rernom sredit, al nula bodova. Nadam se da ćeš uspjet riješit, pa da kopiram tvoje rješenje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|