|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Zamrzavanje p-a nakon reinstalacije i windows updatea
Dakle, problem je slijedeći. Imao sam još davno davno kad sam kupio komp normalno podešene windows update i sve je radilo dobro sve dok nisam prvi puta krenuo raditi reinstalaciju. Znam reinstalirat winse bez problema,ali se problem javlja ako prije prvog dizanja winsa ne ISKLJUČIM windows update. Naime, ako ostane uključen, komp se smrzava nakon nekog vremena bez obzira stavio neke drivere gore, instalirao neki program ili samo uredio izgled izbornika start i slične sitnice. Pokušavao sam već nekoliko puta reinstalirati winse i svaki puta isto. I da, konfiguracija je slijedeća (nemojte se smijeti jer je komp star 7 godina): AMD Athlone 3000+, 1.8 GHz 2x256MB RAM Nvidia Gforce 6600 (128MB) Matična- gigabyte (ako se ne varam) ![]() ![]() ![]() Svaka pomoć je dobro došla. Hvala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
2.Koje neke drajvere, kojim redosljedom instaliras drajvere? 3.Instalirao si neki program za win. teme i slicno ili? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
2. To zapravo nema niti veze jer se meni smrzava i prije nego išta instaliram. Ali uglavnom prvo instaliram grafičku, a nakon toga ostalo. (nikad istim redom to ostalo ne instaliram već kako mi se da) 3. Ništa. (dio odogovora već je u 2. odgovoru) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
2. krivi redoslijed - prvo ide čipset i sve vezano za njega (lan, audio,...), a tek onda grafa. Jesi probao s nekim drugim cd-om?
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mjenjaj ram ili probaj samo sa jednim.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
malo pogledaj dali ima koji error u event viewer-u pod system |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koje drivere instaliraš, da li su driveri za win 7? Koja mbo? Mislim da za tu mbo nema podrške za win 7. Možda zbog toga zablokira? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|