|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Novotarija sa MM sajma
' Na upravo zavrsenom sajmu MM Frankfurt 2005 od raznih zanimljivih i ponekih ocekivano razocaravajucih rjesenja vidio sam nesto jako zanimljivo sto je mozda interesantno za forumase. Moram priznati da nisam cuo za tu firmu, no ideja mada se cini banalnom nije uopce losa. HD koji ima ugradjen USB kablirani port/kabel te zbog lagane konstrukcije se moze puknuti u svaki port bas kao neki depni stick. Da ne govorim da je ovo vjerovatno najmanje HD kuciste koje sam ikad vidio, jedva da je vece od samog HD-a. Istog ljepotana je svaki dan netko mogao osvojiti u dnevnoj nagradnoj igri, nazalost, nisam ga osvojio. Htio sam kupiti samo kuciste no nisu prodavali bez HD-a ![]() Evo vam LINK na njihov sajt i kliknite na donju desnu stranu slike zenskog demo prezentera (mali film od cca 4MB) i skinite malu prezentaciju. Primarna namjena je za Synth-ove i laptope, no nema razloga zasto se ne bi nasao i na desktop masini ili nekom sexy Hub-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
molim novi link..ovaj ne šljaka /btw s ovakvim enormnim feedbackom...broj tema van sfere "najnoviji driver za xx grafičke" ili "najnoviji trač s inq" će se sigurno popeti na jednu u 6 mjeseci...strašno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Sad sam provjerio (Firefox,Netscape,Ie) Jedino ga (moja) Opera ne cita (7.20) Malo je vrckasto slozen pa treba pricekati par sekundi da se pojavi nakon sto je ucitan. Htio sam ti staviti preimenovani flash (jpg) demoa pa da rucno kliknes za download ali nazalost veci je od dopustenog attach-a ![]() Citiraj:
Kritika zbog premalo tema ili mene sto sam u krivu temu ubacio ovaj link (?) |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|