|
![]() |
#1 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Evo, danas sam ga skidao da stavim AS5 i skužio sam da mi se vent vrti naopačke... Ako se ne varam, Silencer ispuhuje zrak iz kučišta van, a kod mene kada stavim ruku iza gdje bi zrak trebao izlaziti nema ni Z od njega. Naime, mislim da se vent okreće naopačke, jer lopatice se okreču suprotno nego što bi trebale tj. "ne hvataju zrak". Također kada stavim ruku ispod venta osjeti se kako piri u kučište... Inače, vent je dobro spojen na grafičku.
![]() |
#2 |
Eddie
|
http://www.links.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=1532& I sad ti budi pametan. Bude to sve išlo dole (vent, plastika), pa drito na pasivni dio 80mm vent zavezan za grafičku!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
KOD VAG silencera ti se uvijek salbo osjeća zrak
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ona slika na onom linku pokazuje pravi smjer vrtnje ventilatora koji bi trebao preko sebe uvlacit zrak i tjerat ga preko pasivnog dijela. (fizika, centrifugalna sila...) u slucaju da se vent vrti u krivom smjeru zakrivljenost lopatica u kombinaciji s određenom brzinom vrtnje ponistava centrifugalnu silu, nema strujanja zraka.. probaj zamijenit polove venta..
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Eddie
|
Mijenjao sam polove, ali onda vent ne radi... Znam da mi dobro radi, ali to strujanje zraka je preslabo, tako da se pasivni dio dobrano zna zagrijati, a skidanjem venta i plastike i stavljanjem 80mm venta bih pasivca cijelo vrijeme držao hladnim i mislim da bih dobio dosta na overclocku. Kaže veky da je negdje čitao da se dobiva 10-20Mhz. Je li netko probao?
![]() |
|
|