|
![]() |
#1 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Punjač za Aspire 5535 - dilema
Pozdrav. Curina sestrična traži punjač za laptop i pitala je mene za pomoć, a ja sad Vas. Lap je Acer Aspire 5535 (vjerojatno ima neko slovo iza brojeva, ali ne znam koje). Kupiti original, univerzalni, novi, rabljeni, proizvođač, snaga? Molim Vas i preporuke gdje kupiti jer o prijenosnicima općenito malo znam. Hvala ![]()
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da se radi o nekom drugom proizvođaču rekao bih originalni, ali ovo što vidim za Acera užasno je skupo. Druga opcija je polovan; bar se Aceri često kvare i toga bi trebalo biti. Zadnji izbor bi mi bio univerzalni, česti su problemi s njima, a vjerojatno zato što ljudi kupuju najjeftiniji univerzalni. U tom slučaju bi bar gledao neki poznatijeg proizvođača. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
A koji su to poznatiji proizvođači? Kensington, Bandridge? Teško da ću se gnjavit sa traženjem polovnog. Gdje da nađem original ili neki zamjenski koji zadovoljava?
#4 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma daj, sve je to isti vrag. Pogledaj njezin stari punjač, pogledaj snagu i kakav je konektor. Po 100 kn imaš punjača po forumu, dok su novi oko 400 kn. Ja sam dobio jedan acer punač besplatno od kolege blackened-a. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|