|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Thermaltake Shark Iskustva
Namjeravam kupiti TTovog Sharka pa me zanima sta se ovdje misli prvenstveno o kvaliteti TT kucista.. dizajn je stvar ukusa... pa molim cijenjene vlasnike da komentiraju (ne)zadovoljstvo.. hvala
"I can resist everything except temptation" Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 20.04.2005. u 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam sa svojim jako zadovoljan... Ali preporudam ti da nabavish L kabel ako imash SATA diskove (mogu i obicni, al su skroz sfrkani) Odmah trebas napraviti neke izmjene, skinesh prednju masku, skinesh filter za prasinu i malo ga "spigash" rukama, jer ti inace vent malo dere po sredini filtera... Ako ostavish otvoren sidepanel nakupit ce ti se podosta prasine, al ce ti u kucistu bit hladno ko u kujinom srcu ![]() Najveca mana kucista su ventilatori. Imash dva 120 mm cudovista koji su spojeni molex connectorima i stalno se vrte na max okretajima... e sad, mozes ih ili zamijeniti, ili napraviti potenciometre za njih (ja planiram vec mjesecima, ali nikak- naviknuo sam se na lagano brujanje ![]() Sve u svemu - ja sam jako zadovoljan...
P4 northwood @ 2.6 2 x 512 Kingmax Hardcore 500 Gainward 6800LE @ 6800GT Enermax noisetaker 485W 2 x Samsung 959NF Logitech cordles media desktop MX BT LG GSA-4120B Seagate 200Gb sata WD 80Gb Thermaltake Shark black Func pad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Secret Undercover Agent
|
Nemam SATA...i ne znam sta su L kablovi - mogo bi me prosvjetlit ![]() Plexi namjeravam stavit svakako jer inace doma imam zivotinje, dlake i prasine za ubit se. Za prednji vent sam cuo da grebe i to nije problem a i potenciomentri se lagano srede... kolko ohma je prosjek kod takvih ventova? da mi usparate malo isprobavanja ![]() cak sam gledo one 5.25" kontorlere ventilatora (sa uricama, displayima i slicno) al to mi se cini kao puno love nizasto... daj mi samo reci pliz di si kupio plexi i kolko te to sve skupa kostalo inace thanks 4 posting ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Mala ispravka, dizaj je u ovom slučaju stvar neukusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
pleksi je stari isfurao od nekud... al inace ti pleksi kosta par desetaka kuna... mislim da ti je povrsina 33 x 28 cm... samo kaj morash izbusit rupe na nekim mjestima, malo "upustit" na rubovima, napravit mjesta za pomak one polugice za otvaranje...
P4 northwood @ 2.6 2 x 512 Kingmax Hardcore 500 Gainward 6800LE @ 6800GT Enermax noisetaker 485W 2 x Samsung 959NF Logitech cordles media desktop MX BT LG GSA-4120B Seagate 200Gb sata WD 80Gb Thermaltake Shark black Func pad |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() ukus/neukus..nije bitno.. poanta je da se o tome ne prica..to je kao tabu ![]() inace Cavalier III mi je predivan... fotke su bezveze, to trebate vidjet u zivo ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() a za ove detalje moram prvo kupit kuciste pa cu vidjet.. puno hvala ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|