|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Cm 03/04,fm 2005
Igram CM otkad je izašao,FM također.Samo njih i igram,zakon igre. Jel itko odavde igra?Kakve su vam taktike,najdraži klubovi,trofeji...? U CM-u san sa Real Sociedadom osvojio 6 puta zaredom prvenstvo,Ligu prvaka 5 puta zaredom,tone kupova... U FM-u sa Romom Seria A,Champions League i Kup S Realom prvenstvo u prvoj sezoni,sad igram drugu.Real Madrid: DR:Michel Salgado DL:R.Carlos DC:Walter Samuel DC:I.Helguera DMC:Xabi Alonso AMC: Diego ML:Solari MR:Joaquin FC:F.Torres FC:J.A.Reyes. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Evo bas sam nekidan presao sa cm03/04 na fm05,inace igram samo sa hajdukom ![]() Inace sam osvojio Champions kup dva puta, ligu nisam jer se nema para za bolje igrace!!!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
E, i ja igram. FM ne igram jer mi dosta troši RAM-a, ali CM 03/04 prašim. Počeo sam u Orijentu, osvojio drugu ligu, prvu ligu, kup, i čak prošao u drugi krug lige prvaka. Onda sam prešao u hajduk, osvojio naravno kup, ligu, ligu prvaka. Poslije sam prešao u Fulham koji je tek ušao u prvu ligu, bio tamo devet dana i prošao u HSV. Tu sam već neko vrijeme, osvojio kup, ligu prvaka dva put za redom, ligu 3 put za redom. UEFA kup nisam još igrao. Sad sam ja mislim u 2011/2012 sezoni. Igram 4-4-2. Sad sam prešao na malo ofenzivniju igru inače.
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo poceo sam sa Rijeom i Milanom. U Rijeci bio drugi,a u Milanu prvi i osvojio ligu prvaka. Taktika 4-1-3-2 Rijeka i 4-4-2 Milan.... a kako to vi igrate,ono tipa load save dok ne pobjedim ili....!? Kakve treninge koristite?
![]() |
#5 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja vrtim FM2005, igram s DInamom, prvenstva i kupove osvajam bez ikakvih problema, ali je u Europi frkovito, nemogu doć dalje od 4-finala CL (i to sam došao samo jednom ![]() Sad sam u skupini s Rosenborgom, Arsenalom i Romom.. Treći sam, imam isto bodova ko Roma i još me čeka gostovanje kod njih.. Možda se još nekaj i izrodi iz toga, ako ništa, odo ja u Kup Uefa ![]() Btw, igram 4-3-1-2 formaciju.. I da, zeznuli me neki naftaši tam iz Arabije, odma prve sezone su mi ponudili 5 mil € za Eduarda i morao sam prodat jer je i on želio otić.. Otelo mi najboljeg napadača.. Sad mi je još i Ljubojević otišo pa se krpam sa mladima koje sam dopeljo - Ružak, Martin (Brazilac), Zahora (rezerva, nije dovoljno dobar), tu i tamo stavim Karduma i jednog Juliana Pereza.. I tak se krpam, nisu neki zvjerski napadači, ali opet, skrpa se tu dosta golova ![]() I da, mislim da je 2008. ili 2009. godina
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ja sam neke treninge ukro ![]()
![]() |
#7 |
Type R
|
Ružak je odličan.Kupiš ga za 50.000 ,a golova daje... FM je puno teži od CM-a. Sa Realom u FM-usan sad osvojia Kup,Ligu,Ligu prvaka. u jednoj sezoni. Samo treba pazit na umor igrača u drugom dijelu sezone.Dok nisan skužia to pokida san žifce. U CM-u san sa hajdukom u sezoni 08/09,tako nekako.U ligi dominiram,75 utakmica bez poraza ![]() GK:Sunara DR:Miladin DL:de la Cuesta(jedan od najboljih igrača u CM-u,oko 8.50 prosječni rating) DC:Vukovic DC:Vejić MR:J. Vučko ML:H.Barbosa(Zakon) MC:Andrić MC:Giovanni Rosso ![]() FC:Bošnjak(bolestan) FC:Oskarsson
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Na CM serijal sam se navukao tamo negdje kad je izasao CM 2 mislim da je to bilo 1996. godine. Sad igram FM. Vodim Milan i u 3 sezone sam bio 2 put prvak Italije,osvojio 3 talijanska kupa 2 lige prvaka, 2 Europska super kupa. Paralelno vodio ne bas uspjesno reprezentaciju Grcke ![]() MILAN: GK-Dida DR-Simic DL-Kaladze DC-Lucio DC-Nesta DMC-Pirlo MC-Ricardinho MC-Kaka AMC-Ronaldinho FC-Ronaldo FC-Sevchenko |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pirlo je strasan igrac,meni je mozda najbolji u igri.... Ste primjetili da u FMu ako je igrac npr. ML i ako ga ne stavis na tu poziciju da dobiva jako lose ocijene u utakmici,recimo ocjena 3 ili 4 bas sam neki dan pokusavao i svaki kojeg nisam stavio na njegovu poziciju ili bar pribliznu njegovu poziciju su dobili jako jako lose ocijene...i ja sam pokupio treninge od suljota,jedino ne mogu kada udem u treninge staviti im svima od jedanput treninge od suljota nego moram jedan po jedan,a za druge treninge bez beda stavim svima od jedanput.
![]() |
#10 | |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Cm 03/04,fm 2005
Citiraj:
F.Torres J.A.Reyes Xabi Alonso Joaquin mislim da je to nemoguće bez varanja nekakvog jer sam ja igrao sa barcelonom i te iste igrače sam htio nabavit i evo kako se odvijalo: 1. F.Torres Atletico mi ga nikako nije htio prodat te sam na kraju izasuo 50-60 mil funti kad se torres počeo bunit da hoće ići 2. Xabi Alonso nikako nisam uspio kupit 3. J.A.Reyes Arsenal ga nije htio prodat dugo pa sam ga kupio za negdje 15-20 mil funti 4. Joaquin za njega sam isto izasuo neku masnu lovu Kako si ti uspio za jednu sezonu? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() @VedranP Predzadnji patch kažeš? A jel se moraju imat instalirani prijašnji patchevi? Pitam jer ja i dalje vrtim igru na onoj 5.0 verziji.. I koliko je uopće patcheva do sad izašlo?
![]() |
![]() |
#14 | |
Type R
|
Re: Re: Cm 03/04,fm 2005
Citiraj:
Joaquin-čin sa doša u Real Owen je odletia za 10M funti,beckham za 13.Jooaquin san platija 42.5 M F.Torres-doveo san ga na polovici prve sezone(04-05) 25M odma i 25 na otplatu. Xabi Alonso-tija san ga odma dovest čin san doša u Real ali,ponudim Liverpoolu 20M(release clause),ponudim njemu ugovot od 180 000 na tjedan,sa svin bonusima i 5M na ruke i odbije.te iste sezone na zimu dam ponovo 20M,ugovor sa 75000 na tjedan i on prihvati J.A.Reyes-dovea san ga za 30M na polovici sezone 05-06 Diego-čim san doša za 10M san ga kupija Još san proda Woodgatea,R.Carlosa,Ronalda... kupija kompanya,Dudua,Roncatta,F.Navarra, Trochowskog,Danny,Mokoenu....
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|