|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Gdje kupiti original u HR
Pozdrav svima, zanima me gdje kod nas sve se moze nabaviti original igre. Narucio sam u SophosLab-u Battlefield Bad Company 2 za PC jer sam odlucio igrati online,ali moram cekati jer su imali samo jedan komad koji je moj frend uzeo XD,uglavnom navodno mi je lik spomenuo da moze potrajati ta narudzba a kod njih sam najjeftinije naso igru za 175kn. E sad,neda mi se puno cekati tu igru,pogotovo kad znam kako te narudzbe idu i 100% nece samo jedan komad radi mene ici narucivati vec ce skupiti neku narudzbu :/... Nebi uzimao nikakav aktivacijski key jer mi je bolje dati 50kn vise i imati doma original igru. Zvao sam i algoritam pa kazu da imaju ostecena dva komada,necu ni to XD,di bi mogo nabaviti novi,neda mi se vise cekati...Možda slovenija?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Izvoli: http://www.crovortex.com/webshop/igr...Company_2.html oni su najpouzdaniji po meni, a i dodje brzo poštom. Ja sam kod njih naručio Trackmania nations i Wow Wotlk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
e bas cu pogledati tamo,tj vidim da je dobra cijena,mislim cekam u sophos-u ali oni ni sami neznaju kad ce doci,a medu najjeftinijim su,ne kuzim kako i zasto varira cijena te igre npr algoritam je imao po 150kn isto ko i crovortex sta ima,sophos 175kn,a ostalo ono standard 320-350kn ko da je izasla prije par mjeseci igra XD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|