|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Tražim dobru dušu da mi posudi ploču
Trebam neku dobru dušu da mi posudi neku ploču, Uvjet mora imat SATA. Može bit i Intel al onda mi treba i proc i kuler. Daklem ako netko ima za podudit ploču nek mi javi. PM ili mob 091/509-7499
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
|
Naime moju plocu moram odpelat na reklamciju, a trebat ce mi komp, tak da si nemrem priustiti biti bez njega. Kaj fakat nitko nema nikakvu plocu???? Il nitko neda jer se svi boje da bu zli isus to spalio??? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 14.04.2005. u 00:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
|
sma provjeri kolo je postarina
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
cca 20 kn za obicni paket. ja platio 17kn (ploca u kutiji naobicnija posiljka) rijeka-zagreb
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|