|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Eksportiranje mailova i kontakata - Outlook Expres
Trebam instalirati nove Windowse XP SP2 na jednoj starijoj konfi.U Outlook Expresu ima TRI Account-a, dva VIP-ova i jedan T-com.ov. U programu Tools>options >maintenace>store folder-u stoji ovaj folder: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{09B19602-B352-434C-BE2E-FB7ADE7BD349}\Microsoft\Outlook Express Da li ga je dovoljno kopirati i pejstati, ili to treba nekako importirati kasnije na novim Winsima,i da li će se tamo nalaziti sva tri accounta? Nisam još to radio pa.. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Dosta je copy/paste. Za ms outlook moraš eksportirat ako se koristi neki drugi servis, tipa novell groupwise ili exchange. Tebi je sasvim dosta copy paste. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Citiraj:
http://support.microsoft.com/kb/270670 Gdje na četvrtom koraku kaže: Četvrti korak: Izvoz računa interesne grupe u datoteku
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako ti se neda "manualno", imaš npr. Outlook Express Backup tool koji je besplatan. Svojevremeno je bio komercijalan no sad je ova verzija free. Koristio sam ga nekoliko puta i nikad problema. Backupira dakle sve, mailove, adresare, postavke itd. možeš i sam odabrati što točno želiš. lp http://www.genie-soft.com/home/Genie...p/Default.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() |
#8 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Od nonine sestre kunjado
|
jbg. već sam formatiro... ![]() da sam imao više vremena, vjerujem da bi taj program bio OK , malo ću ga proučit..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|