|
![]() |
#1 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Net Phone t-com upit
Poz danas nas zove neka gospođa iz t-coma da se isdn ukida i da nam dolaze staviti netphone uslugu. Vaouu?!! ?? da pukneš od smijeha... pitanje.. nama u uredu je sasvim u redu postojeće stanje, ali me zanima slijedeće. Da li netphone od 98.00 kuna mjesečno zamijenjuje postojeću isdn pretplatu od 109.00 kuna ili se nadoplaćuje na postojeću pretplatu. Dakle, da li sa netphone plaćamo 109.00 + 98.00 ili samo 98.00 ako već zamijenjuju isdn. Napominjem da nismo vezani nikakvom ugovornom obvezom, a ovaj netphone nas veže na dvije godine. EDIt: evo samo da informiran javnost, dakle netphone u potpunosti zamijenjuje isdn pretplatu. Zadnje izmijenjeno od: kassad. 24.08.2010. u 14:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko sam ja vidio, ISDN još uvijek postoji na njihovim sranicama pa ne vjerujem baš u tu spiku da se ukida. Što se tiče NetPhonea, radi se o IP telefoniji i plaća se tih 98kn + potrošeni impulsi http://www.t-com.hr/poslovni/kzona/c...one_paketi.asp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
što se tiče isdn-a, još vijek postoji jer se kod mene u firmi jos uvijek koristi, a što se tiče netphonea situacija je takva kako je rekao kolega coconut, kod nas je na jednoj lokaciji net phone paket, i uz njega isdn radi ftp pos terminala i nitko nas nije obavijestio da se isdn ukida
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|