|
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Pa ovako imas ljude koji to rade za 2000kn a imas i ljude koji to rade za 20 000kn. Neprecizno ti je pitanje skroz....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Predpostavljam da je mislio na one koje rade po servisima za PC-e, tipa Hg-Spot, Autronic, Links .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
e to ti variraju od 2-3 tisuce do 6-7 tisuca zavisi kako gdje i opet nedobiva svaki serviser istu placu,,,,,,,,, ako te zanima i programiranje i servisiranje onda prvo pogledaj koje je zanimanje trazenije pa idi ono s cime ces se lakse zaposliti,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako bas nemas pojma o icemu onda mozda nesto i vidis na onim kvazi tecajevima od 2000kn. Osobno nemam bas najbolje misljenje o tim skolama koji nicu kao trava poslje kise. A vidim da ti to blago olako govoris dali da odem za programera. Programer se ne postaje sa tecajem od mjesec dana to ti mora biti jasno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
To ti traje 6 mj. vidi www.ivora.hr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Da to sam i ja danas dobio u posti.Bio sam na njihovoj internet stranici pa gledao cijenu za programera sa bazama podataka.Cijena je 6300kn i ima 180h. Da to je i mene zaintrigiralo sta se upisuje u radnu knjizicu,to su dobro smislili... Mislim da se tamo da nesto nauciti,istina je da ces vise saznati od nekoga sa foruma tko ti je volja pomoci,ali tesko da bas netko ima toliko vremena,ovo ipak platis pa si prisiljen ici.Trebalo bi se malo prije raspitati jer ipak nije mala suma para u diru. Bas gledam ovo za servisera i pise Excel 25 sati,cemu to 25h!?i word 25h!? ne kuzim cemu serviseru treba 25h rada u wordu,pa dovoljno je 10ak sta ne?
![]() |
#14 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Bitnije je tvoje znanje nego sto ti pise u knjizici...Ja znam nekoliko takvih skola za programiranje gdje su ljudi platili i dosli samo zadnji dan napisali neki seminar, stavili jos par kuna u dzep instruktorima i polozili...i sta im to vrijedi kad neznaju dva retka koda napisat ili otvore visualstudio.net i gledaju gdje da kliknu! ![]() ![]() Ovo ti je iz osobnog iskustva: Kad se dodes zaposlit kao programer u firmi te doceka programer koji te ispita sta znas i ako zadovoljis uzmu te u firmu.Onda dobijas zadatke(i placu) sukladnu tvome znanju i njihovim potrebama...Tako npr. pocetnik se prvo upoznava sa kodom pa zatim dobiva jednostavne proracune,i usminkavanje aplikacije koje vrsi uz provjeravanje i nadgledanje drugih programera...Ako isti ima ambicije za napredovanje onda radi i 10h (programer ne bira kad ce mu doc ideje)i doma programira "za sebe" pritom stalno uceci nove stvari...Programiranje je vrlo siroko i konstantno se uci...Da bi bio dobar programer moras nauciti razmisljati kao programer i to zbilja voljeti! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Ali ako nemas papira mozes se jeb... nitko te nece,mislim naravno ne ispalti se ici samo zbog papira,ok je ako imas volje nauciti.Ali mislim da je uz puno volje ovo sasvim ok nacin za nesto nauciti.
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ni jedna iole ozbiljna firma ti to neće priznati, a na osnovu takvog tečaja nemožeš pokrenuti niti vlastiti obrt ako nemaš zaposlenika koji ima SSS računalnog smjera....JER!!!!! (zbog-radi-stoga)... što se samo trogodišnje ili u tvom slučaju četverogodišnje školovanje priznaje kao KVALIFIKACIJA, a takvim i sličnim tečajevima NIJE moguče steči kvalifikaciju, već se samo priučiti u radu s nečim. DAKLE da bi dobio kvalifikaviju trebaš proči propisani obrazovni proces (Zakon o školstvu); odnosno da bi otvorio svoj obrt trebaš imati valjanu kvalifikaciju i položiti majstorski ispit (Zakon o obrtu, članak 3, 5, 39, 49, 50, 51, 52) Sve u svemu ako te nekaj zanima zbog tebe samog OK (ali previše love) a ako želiš to svoje znanje unovčiti onda moraš nači papka koji će taj tvoj tečaj progutati kao kvalifikaciju. Sorry ali zakon je u tom slučaju jasan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
vidi i ja sam mislo u IVORU ali sto se tice tecaja za programera nema sanse to sto ces ondje nauciti je manje vise NSITA za servisera, web design, imaju oke tecajave ali za programera je po meni samo jeda prava skola ALGEBRA,,,, i nie bas da ako nemas papir da te nitko nece,,,,,,, ako si dobar programer onda firmi nece biti vazno je ti imas papir ili ne sve sa ce gledati je tvoje znanje,,,,,,,, papir moze imati svatko,,, ali znanje nemoze,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
A to za otvaranje firme,obrta stoji....
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Prosjecna placa
Zanima me kolika je prosjecna placa u Zagrebu servisera racunalne opreme. SSS, bez dodatnog skolovanja, znam da je malo teze za odredit ali ako netko mozda zna u grubo. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bycod
|
3500kn u 90% it trgovina.
|
|
Oglas
|