|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
EVGA u Hrvatskoj?
pozdrav zanima me gdje i kako mogu nabaviti maticnu plocu od evga? prosurfo sam sve, pa ne načazim rezulate u nekoj blizoj okolici zg ili hrvatske ili samo mozda nisam dobro prosurfao? ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
sto se tice blize okolice zg i hrvatske imas recimo u slo evo primjera http://www.sestavi.si/index.php/item/display/3930 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto baš mora biti EVGA? Nešto fali Asusu, Asrocku, Gigabyteu,.. koji se mogu naći kod nas?
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imaš u Sloveniji i Srbiji, bolje modele vjerojatno ćeš sačekati koji dan i tamo. Možeš pokušati i sa mailom EVGA-i, tipa: ja sam siroti balkanac koji nema gdje kupiti vaše odlične proizvode, pa ti se možda i smiluju i pošalju iz USA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
švabija: classified 400€ a ima ih i ovdje ali nisu classified, opet švabija: X58 SLI LE 177€ imas i u francuskoj: classified 500€ i ovdje, cak je na snizenju ![]() classified 300€ na snizenju inace 400€ Zadnje izmijenjeno od: Deathclaw13. 16.06.2010. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
posto sam se ja malo interesirao kako doci do EVGA ploce, makar trenutno bas nisam pri lovi ![]() http://eu.evga.com/products/prodlist.asp?switch=5 - dakle ovo je sluzbena stranica evga.com, ali je region europe. ako se registrirate kao member, bez problema se moze naruciti plocu i platiti preko paypal-a ![]() - jedini "problem" zbog kojih bi ih bilo dobro kontaktirati (ja nisam jer trenutno ne namjeravam kupiti plocu) je taj sto pise "tax included", a to ne zelimo ![]() ![]() to je standardna praksa inace kad se naracuje iz EU k nama, cudno mi je da ta opcija nije standardna i kod njih. naravno, pokusao sam kao region odabrati US (jer su ploce jeftinije), ali mi onda ne zeli odobriti shipping van USA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
eVGA-u ima za kupiti u Melcompu.
![]() |
#10 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006