|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Preporuka tihe tikovnice
Treba mi preporuka neke tipkovnice koja je tiha .Pod tiha mislim da se ne cuje dok se tipće,jer trenutno imam ergo 700 i cuje mi se baš onak ko da lupam po necemu.E da i da nije preskupa onak do 150kn plafon |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
si siguran da je tiha? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja kao primarnu koristim G15 koja i nije bas tiha,a sekundarna (rezerva za svaki slucaj) mi je Logitech UltraX Premium koja je dosta tisa od G15. Uglavnom,preporuke za nju,za te novce tesko da ces naci nesto bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
ma necu trosit vrijeme na to kad se nebude popravila,ostavit cu ju za drugu konfu ,a sebi cu uzet tu logitech UltraX Premium.Hvala dečki na preporukama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledaj si Genius slimStar ediciju. Tipkovnjace sa plitkim hodom kao kod laptopa. Malo sam ih probao, plitka su i brze. Nije kao DiNovo, ali za cijenu ispod 100 kn sasvim korektan proizvod. Genius Slimstar 220 Genius SlimStar 320
![]() |
#10 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
@Ziiky Za par kuna više mislim da je Logi puno bolja opcija od Geniusa ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Također preporuke i od mene za UltraX Premium, moja je završila kod sina na njegovom računalu, imao sam sje cca 2 godine i još je kao nova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|