|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Warface
Gledam i nema topic o ovom free to play online FPS-u? ![]() Uglavnom, kako meni izgleda, ripoff Battlefielda sa Cryengine grafikom. Da ne duljim... http://www.gamespot.com/warface/ P.S. Beta je već procurila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dobro izgleda, a ako će biti besplatna, nema razloga da nema solidnu bazu igrača. Što se tiče ripoffa, ima sličnosti al teško je danas govorit o tome kad ima već tisuće igara i sve su slične po nečemu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Re: Warface
Jel dobio jos tko od vas pozivnicu za zatvorenu betu? Jucer dobio i spojio se tek kasno navecer jer imaju problema nekakvih, grafika bolesna na mojoj konfi,nikakvog lagganja,sve leti. Izbacuje me tek kad hocu stavit na pusku optiku, to ce valjda sredit.
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
EDIT: Sredio problem tako da sam pustio CCleaner da pocisti sve i onda pustio nekih 2-3 min loadinga i prošlo je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Diste svi dobili pozivnice? Neko ima viška? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ajd ne izgleda lose, zaista sam se zazelio neke kvalitetne pucacine ![]() Budem sacekao da se srede svi ti silni problemi pa cu probat kako izgleda, samo se nadam da to free-to-play nece biti kao u nekim igrama sto sam probao....
![]() |
#15 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
mene i dalje kicka iz igre pod izlikom "u have been kicked", ne cheatam, probvao sve postavke, EU i NA, ugasio MSI afterburner. vjerojatno zbog w8 koje sigurno necu mjenjat zbog varfejsa. ako koga isto kicka iz kreirane ili joinane igre, znajte da je mozda do w8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Provao... meni prespora igra, zvukovi katastrofa, jednostavno nije to to. Busaju se o nekoj visokoj produkciji bla bla bla. Srednja zalost! Pa onaj veliki x kad nekog pogađaš je katastrofa(ne znam je li se moze to iskljucit)...Od free Online Fps-a, a da je novijeg datuma Renaissance Heroes su puuuuno bolji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
dizem temu iz mrtvih, ali u biti igra je itekako ziva, i besplatna i jako igriva. cini se da nema citera, ili sam ih ja nekako zaobisao. najblize cod2 sto sam do sad probao (govorim o multiplayeru), nakon dugo vremena "konacno" da sam igrao nekoliko sati multiplayer i s gustom ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
nakon 20-tak sati shvatiš da ako ne ulupaš lovu u nju, u hendikpeu si. Nude za 4 godine rođkas skinove za puške koje traju 7 dana. Golden boxove koje ti daju najjače puške ingame za 24 sata bez extenda. Grind je nemoguć, moraš grindati ko debil, po 20k vp, a dobiješ po 300 po partiji a imam 50% boost. Svi slideaju, pucaju šotkama, sniperi su easy one shot kill. Igra je na prvu jako fora, ali kad počne rubberband, kineski hakeri i pay to win fegoti izgubiš volju. Ima fora stvari, koje nisam vidio nigdje u drugim fps, ali sve to izblijedi brzo. Igram jer nemam što, ali igra i ne vrijedi više od 5$, a pogotovo koliko je pay to win to su neistine. Grindam boxove koji daju 20xp i flashbang za 1000$ ma lol. Ugl. svaka čast ko igra ovo miljama sati, ali ovo je fire i forget i to je to.,
![]() |
#25 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
umorili me ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas