|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
teški off (usisivač na paru / pegla) :D
E nemojte me ubit što otvaram ovakav ludi toppic. Jednostavno pcx je jedini normalni forum koji mi nije na poslu blokiran pa vas moram malo mučit, nadam se da ćete mi pomoć ![]() Trebam kupit nekakav usisivač na paru i peglu za poklon. Normalno ja o tome nemam pojma i bilo kakve smjernice su dobre.
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Kupi peglu/parnu stanicu. Svaka žena bi to željela za poklon jer si skraćuje muke peglanja za cca 60%. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AutoCad & Allplan expert
|
http://www.mlazmatik.co.rs/karcher%2...SV%201802.html di da ovak nekaj nađem? ili ovako? http://www.fapa.hr/parni-usisavaci/robby-steam-vac.html
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 08.09.2010. u 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#5 |
ređistred juzer
Datum registracije: Oct 2009
|
samo da znaš, svi ovi kvazi parni čistači nemaju svrhu za koju ih predstavljaju, tj. da je s njima moguće skinuti i oprati masne naslage i tvrde mrlje itd... To ti može poslužiti za sterilizaciju tek toliko. Govorim iz iskustva jedne prijateljice koja je kupila taj parni čistač i iz iskustva mog starog koji je energetičar i radi u postrojenju gdje se koristi para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
Da je za moje potrebe ja ništa osim onog KARCHEROVOG profi stroja (ne ovog gore malog sra** )za kemijsko nebi gledal, a to daleko izlazi iz financijskog okvira..
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Salim se, sasvim normalno pitanje za svastaru. Slucajno sam prije koju godinu detaljno objasnio i jednu i drugu stavku : 1) Parni cistac > 2) Usisavac na vodu > Sto se tice pegle, drzi se provjerene marke koju koristi vecina hotela u EU bez greske : Bagatel Znaci parni cistac koji sam spomenuo u grupnom link odgovoru i Bagatel imas sve u Singuli-u Ovakvi proizvodi vrijede 50% koliko im vredi servisna podrska i to se ne smije nikad zaboraviti! A Singuli je jedan od najstarijih servisa i dilera ovog tipa u ZG-u. Bit ce ti prijateljica zahvalna na tome, posebno ako joj ikad zatreba neki dio ili sitnica. Jer oni i danas mogu za neke Braun relikvije jedini nabaviti sve dijelove koji su vec skoro dvije dekade izasli podrskom dijelova. Tamo odi i na licu mjesta odaberi sto uzimas i koliko municije moze$ istresti na pultu. Cistac ti je bagatela za kvalitetu. A Bagatel isto ima normalne modele po cijeni kao i neke lude kombinacije parnih daski koje nikad nisam vidio u akciji, ali cujem da su luda stvar. Pa kad odes, pitaj nek ti pokazu ili objasne. Zapravo objasni sto trebas, pa nadjite koja vrsta pegle daske bi bolje isla kao dobitak tvojoj prijateljici. Buduci da su teska vremena, a ni 2012. nije daleko...kad si vec prijateljicu tako dobro opremio kucanskim spravama, mozda da razmislis o mogucem prosirenju vase veze? ![]() Jer na kraju ce sve zavrsiti u tvom domachinstvu, a tko ne voli cistu okolinu uz ovako kvalitetne proizvode. Tada posebno mozes odresiti kesu jer kupujes za sebe ipak najbolje, kaj ne? ![]() Sretno u kupovini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Poucen losim iskustvima sa svim tim kvazi usisivacima na kraju smo zavrsili na Philips-ovom FC9160 modelu. Postoje 2 varijante: sa komandama na drsci i standardni bez komandi. Uzeli smo onaj bez komandi na drsci. Nije bas jeftin, kostao je oko 1500kn. 2200w motor, odlicna cetka, celicna teleskop rucka, te cista brutala ... 500w usisne snage sto malo koji usisivac moze ponuditi ![]() Svakako preporuka. ![]()
![]() |
#9 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
![]() al na žalost/sreću nismo u vezi i to joj ide za poklon za vjenčanje ... thx odgovoru ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Nema na cemu. Javi ako ti budu prezentirali te parne daske. Imali su dva komada za demonstraciju kad sam zadnji put kupovao. Bas me zanima kako izgledaju u radu ako po citavoj povrsini mogu bacati paru? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|