|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Igrao Elite Force (FPS), Armadu (RTS, i The Birth of Federation (turn based strategija=meni najjaca ST igra...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam igrao Bridge Commander, nije losa... gustas se para dana pa ti dopizdi... Nije jedna od onih koje igras po par godina ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
Imaš dodatke tipa warp core ejection (velki bum sa lepim efektom ak imaš nano fx2 i dobru dx9 grafu), in sistem warp, warp to other sistems, mogučnost spajanja na bilo koju bazu, zauzimanje brodova pomoču teleportera, MVAM (multi vector asault mode, čitaj razdvajanje brododva), voyagera iz zadnje epizode.... Jedno 20 mostova (defiant je meni the uber). A ak te pali babylon 5 imaš i te brodove/ dodatke. Za star wars isto. Ma one nemre ti zaostat ja imam pun ku*ac dodataka. :burn: WARP 12 :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
@ Fleks Zahvaljujem na linku, čudno da nisam prije naišao na to.... Doma sam na modemu ali jutra čim dođem na posao download will begun... ![]() Live long and prosper! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam igrao ove ST: -star trek: a final unity -prastara DOS avantura -star trek: armada -RTS -star trek: armada 2 -RTS -star trek: away team -Commandos klon -star trek: bridge commander -meni najdraza -star trek: birth of federation -Stariji TBS meni je bio strava kad je izasao -star trek: elite force 1 -FPS -star trek: elite force 2 -FPS -star trek: hidden evil -Solidna avantura Jos su izasli i one silne Academy(Klingon, Starfleet...), i tamo negdje 1995. Borg. Meni je zao sta se ugasila nakon 2 godine izrade one avanture: A Secret of Vulcan Fury. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja san igra Elite Force 2. JAKO DOBRO : goood :
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Eto napokon nabavio Bridge Commander i Starfleet Command 3, ali SC3 me hebe u zdrav mozak, sve je ok dok ne treba krenuti menu itd, kenja mi da je potreban DX8.1 te da navedeni ili neki noviji nije instaliran. Imam 9.0c (kako onda NFSU2 i Far Cry rade)! Šta bi trebal napraviti? Naravno nanovo instalirao 9.0c i opet ista priča... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
@Fleks el imaš možda slučajno te fileove na disku da mi ih spržiš? Ne da mi se tražiti što sve treba skinuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |