|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Nokia E71
Pozdrav, koristi li netko na forumu mobitel u subjectu? Trebam nesšto da mi se provjeri ![]() Kod novog unosa u kalendar, može li se dodati i opis tog eventa kao u Outlooku kad ispod imena događaja imaš neograničen prostor za opisivanje? U popisu poziva prikazuje li pod detaljima poziva i trajanje pojedinog? Eto, hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ukratko - Da i Da. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() pozdrav eksperti, trebao bih savjet kako primati i slati mailove na navedenom uređaju, probao sam Mail For Exchange, nisam znao koje podatke unjeti za hotmail(tipa exchange server), zatim su mi VIPovci rekli da se taj program ne može koristiti za hotmail, već da hotmail mogu definirati preko e-mail postavki u samom mobitelu, pokušao sam i to, ali umjesto da se konfigurira račun za hotmail, samo se stvori hotmail bookmark u web browseru.. dakle, trebam neko softwaresko rješenje za primanje i slanje mailova, a da nije preko browsera i windows mobilea. hvala.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
zanimalo bi me sljedeće pošto sada imam iphone 3g i imam uključenu iphone tarifu, da li će ona normalno raditi na E71 (mislim što se tiče korištenja interneta, nokia mapsa, uglavnom surfanja)? To pitam u slučaju da nešto ne radi pa da mi na kraju mjeseca ne dođe neki poveći račun od kojega boli glava koji browser koristi E71? hvala!
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo da kažem kako imam na korištenje već 6 mjeseci Nokia E71 i Samsung i900 Omnia 8GB. Primarno koristim Nokiu jer mi se pokazao jednostavniji, brži, pouzdaniji i baterija duže traje. Svidjelo mi se što se dobije futrola za nošenje, tako da i danas izgleda kao iz izloga. S druge strane Omnia im bolju kameru i ljepše izgleda. Već 5 godina koristim touch-screen mobitele pa su mi malo i dosadili, zato sam izabrao E71, jer ima tipke i punu tipkovnicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da li možda netko ima informaciju da li će i kada pasti cijena Nokia-e E71? Istekao mi je ugovor, a ciljao sam na ovaj mob, trenutno sam nositelj Flex Obitelji 300, imam 12000 bodova, pa ga mogu uzeti za 298 kn, ali ako će ubrzo pasti cijena bilo bi super zgrabit ga za 1 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
symbian telefonu nisu pogodni za surfanje, više za mail pogleati, malo na forumu, tek toliko. iphone ima znatno bolju podršku.. od tača do velicine ekrana.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kako poslati imenik mailom na E71
Osoba X je ostala bez imenika a trenutno je van mjesta prebivalista pa me zanima da li joj ga nekako mogu poslati mailom. Imenik je u Outlooku, da li se moze prebaciti u neki format kojim bi Nokia to mogla uvesti sve u komadu? Ako nista, kako najbrze/lakse jedan po jedan? Naravno mogu mu mailom poslati neke druge potrebne stvari ako ih bude
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Imam pristup njegovom racunalu i Outlooku te lako napravim export, ali to nece moci uvesti u imenik.
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
ako imas kakvu nokiu pri ruci, napravi sinkronizaciju, snimi na mobitelu imenik i dobit ces jedan fajl sa svim. Taj fajl mu posalji, kakvim god nacinom zelis, a on sa svoje nokije nek ga samo ucita...ako nemas nokiu, napravi to isto s onim sto imas, mozda i to prodje....zaslad sam uspio poslat imenik izmedju SE, LG i Nokie, ali preko bluetootha. Mozda cak i preko smsa. Ako nema puno kontakata, mozes ih poslat jedan po jedan, smsom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Možeš exportati kontakte iz Outlooka u .vcf i poslati mu ih mailom. On ih kopira na mem karticu u folder "Others\Contacts", uđe u imenik i odabere Options - copy - from memory card. Kontakti će biti automatski dodani samo iz gore navedenog foldera.
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Evo mali up teme ![]() Imam problem sa E71. Povremeno (random) mi četverosmjerna tipka lagano popizdi, kad kliknem "dole", on klikne "OK", a tada mi i tipke na tipkovnici počnu divljati (kao da se promijenio layout na tipkovnici). Malo sačekam i sve proradi, kao i prije. Ima li itko sličan problem ili je čuo za njega? Mob je u garanciji, ali mi se ne da ostajati 2-3 tjedna bez telefona ako je nešto što mogu sam riješiti (možda su upale mrvice prašine pa se stisne kriva tipka?)... Edit: Evo nisam jedini s problemom: http://discussions.europe.nokia.com/...sue/m-p/323934 Zadnje izmijenjeno od: mdodig. 26.07.2010. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
prvi glas o tome. ja pak imam drugi problem. donedavno je mob radio brzo, sve ok, da bi mi prije tjedan-dva poceo stekat. spor za popi*dit. probao sam ga ponovno fleshat, foramtirao sam memorijsku karticu i nema pomaka. cak sam probao i bez kartice i nikakvog pomaka. firmware je 400.21.013 od vodafone-a zato jer je mob iz vip-a ali je tvornicki otkljucan. jel imao netko takvih iskustava ili cu ga morat slat na servis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
Koristiš li nokijin SIP klijent? On me najviše zajebaje (neće ponekad da se spoji na server), zato sam i radio update na verzije u kojima su spominjali popravke bugova na SIP klijentu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
ne koristim. bilo je prica na netu da se mob uspori ako imas dosta imap accounta tako da sam probao obrisati i sve mail accounte i nije pomoglo. sto se tice tvog problema jesi probao nazvati mobis? ili im posalji mail. ja razmisljam o tome buduci da je mob odjedanput postao spor, tj sporo reagira. nit sam dodavao kakve nova aplikacije, ni nis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ovo je problem koji se i meni događa: http://www.youtube.com/watch?v=NWH8GroQaN0 Navodno ga se riješi rastavljanjem tipkovnice i sušenjem bijele folije s fenom. Treba paziti da se ne pregrije. Drugi način popravka je samo privremen, zaključaš tipkovnicu i pritiščeš tipke s palcima (kao da želiš istisnuti nešto ispod njih) i nakon pola minute pritiskanja sve bi trebalo proraditi. Valjda će nekom pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
mene pomalo zeza lijeva gornja tipka za menu, ponekad uhvati kao da sam 2 puta stisnuo. al to mi nije toliki problem koliko mi je "insert sim card" error. to mi se u zadnjih 2 tjedna pocelo desavat (jucer sam zaboravio napisat). neznam dal bi mi pomogla zamjena sim kartice, trenutno imam predzadnju verziju, staru oko 1-1,5 dana. sve su prilike da ce nakon godisnjeg malo do mobisa na servis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Koliko se sjecam nije se nesto revolucionarno mjenjalo s updejtovima glede voip-a. Prosao sam v300, 400 i 410 sa 12voip postavkama i sljakalo je da niie moglo bolje. Zadnja verzija ti je 500 mislim, ali nju vise nemam prilike isprobati jer nemam mob.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
nokia e-71 security podataka
pozdrav, ima li netko iskustva s nokiom e 71. zanima me ima li neka besplatna aplikacija koja omogućava da npr. zaštitim passwordom neku sms poruku ili folder. u samopm telefonu mi se čini da toga nema, barem koliko sam ja to istražio. vidio sam da ima zaštita memorijske kartice passwordom, ali ovo nisam skužio. pa ako netko zna, molim pomoć, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|