|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Artefakti s novom grafičkom karticom
Pozdrav Uzeo sam novu graf. , svaku igru kad je instaliram je dobra..onda nakon trećeg ili četvrtog puta kada jepokrećem počmu se prikazivati neke crtice... primjer > kada se okrenem u bbc2 malo brže lijevo ili desno ravne crte od prozora ograda stupova i ostalih stvari...te crte počmu bježati lijevo desno i tako samo kada okrečem mišem.. i danas sam instaliro gta4 i imao sam normalan fps i otkako sam ga po nezz točno koji put otvorijo ista stvar koa i kod bbc2... grafička je nova i nezz stvarno šta bi bilo? Molim pomoć.. a i napajanje je novo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Jesi li pravilno pocistio stare drivere prije instalacije novih ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Mislim,meni se to isto desavalo zbog temperatura,pogledaj u HW monitoru stanje dok igras igre
![]() |
#6 | |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Iako, možebitna stvar i s driverima, ako neide nikako ni s driver sweeperom i sličnim, probaj maknit win, pa svježa instalacija, ako ni to, probaj kod lege, u krajnjem slučaju naravno garancija/servis/nova kartica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Makar ja sam prije imao od Asus GTS 250 i temperature su bile vise nego savrsene max u loadu 50 stupnjeva,pa mi je to malo cudno,pa bih molio kao i kolega da nam kazes proizvodaca
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nek provjeri jel dobro napajanje ustekano, umetne izvadi karticu, ocisti driver (reinstall sistema) pa onda nek sumnja u karticu. ja bih prvo sve drugo isprobao prije pokazivanja prstom u graficku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Napravio sam danas i clear CMOS.. stavio novi windows.. izvadio umetno karticu ...nezz više što da radim da li rami mogu biti problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Napajanje ili windows i driveri... Imao sam identican problem s X1950GT.. Probaj s drugom verzijom windowsa i drugim driverima.. Ako bude isti problem, onda je napajanje 99%
![]() |
#12 |
Registered User
|
Campeonato hvala na brzom odgovoru.. Što se tiče napajanja nešto nisam spomenio.. prije gts 250 imao sam gt 220 gddr3 512 mb...spominjem ovo jer sam imao isti problem s tom gt 220 u igricama..a napajanje mi je bilo ms od 450w starije, a svi znamo kako gt 220 troši jako,stvarno jako malo i da sumnjam da je napajanje uzrokovalo problem..tek sad kad sam uzeo gts 250 opet isti problem... napočetku sam sumnjao na temp. ali nikako nije bila previsoka...stavio sam odma i vent. da baca zrak prema van i temp. se kreče od 43* i neprelazi 57* (mislim da nije bilo više)... Možda sad znate nešto više..usput povisio sam core clock 5 mhz više (mislim da to nije moglo urokovati problem)nisam diro voltažu ni ništ drugo Hvala!! Zadnje izmijenjeno od: gavran. 08.08.2010. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Slušajte što mi se sad dogodilo.. Stavim ja bratov monitor (sony) i upalim bbc2 kad ono sve super,sve pet...ja sretan ko nova godina..nikad sretniji... ja izgasim igru i razmišljam da je tak i men bilo pa kad sam opet upalio bilo je grozno...i tako ja opet upalim da vidim što će bit... i što mislite..bilo je grozno...promijenio sam rezoluciju za stupanj manje i bilo je sve uredu..onda sam vratio na onu rezu na kojoj nije bilo uredu i opet je bilo uredu...e sad nek mi neko objasni šta to znači?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Uključio sam Sync u nvidai control panelu i sve je uredu (ali naravno igre više nemogu igrati na high) zna netko o čemu se tu radi ? evo slike http://img690.imageshack.us/img690/9369/capturevx.png |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|