|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Dead Pixel na Benq monitoru
Pozdrav, Na relativnom novom monitoru BENQ 23' IPS (3 mj. star) se pojavio jedan dead/stuck pixel bijele/plavkaste boje otprilike po sredini display-a koji se vidi na tamnom backgroundu. Pokusao sam nekoliko puta tapkat tupim predmetom, aplicirati pritisak, pa paliti monitor i pustat razlicite softere po sat vremena da mijenjaju boje, ali bez uspjeha. EDIT: Pretpostavljam da ovo ne ide na garanciju jer sam tako vec citao. Ako ne uspijem je li to znaci da cu jednostavno morati nauciti s ovim zivjeti ili se moze jos nesto pokusati, ako netko ima prijedlog bio bih zahvalan! Hvala unaprijed Zadnje izmijenjeno od: Anon7mous. 05.10.2014. u 14:00. Razlog: Kriva misao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Hvala na odgovorima. Krivo sam napisao tu recenicu od brzine. Ne mogu iskoristiti jamstvo, pa me zanima koje su alternative osim ovih metoda koje sam pokusao i je li se isplati biti uporan s ovim softwareima koji fixaju dead pixele ili samo da odustanem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|