|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
![]() Mio Moov M300 problem Imam Mioo Moov M300 i pokusao sam ubaciti gore nove karte i stavio ih. Stavio iGo 8, naisao na nekom forumu kako to napraviti. Isprva je radio ali sad ga komp ne zeli prepoznati (niti ActiveSync niti Miov program), i nakon brojnih reseta i ispraznjene baterije (također je pisalo da je to ok napraviti ako se uređaj smrzne) nije pomoglo. Sad mi svaki put upali logo Mio Exlplore More, prije toga brojeve R02.00.0766.STF64M. E nakon toga, meni ispiše u prozoru Eroare initiliazare fisierele da harta sunt vechi, vizitati vazantorul local, Google veli da je na rumunjskom što mi nikako nije jasno. Probao sam instalirati sam uređaj preko Add hardwarea ali ga ne prepoznaje, niti ga mogu dodati jer niti njihova stranica nema drivere u download sekciji niti sam bilo gdje na netu ih pronasao. Molim vas da ako ima ko ideje da mi cim prije javi kako rijesiti ovaj problem. Hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav.. frendu bi trebao bacit kartu srbije na ovu navigaciju.. treba mu do sutra pa bi molio ako neko ima zivaca da mi baci neki full tutorial o tome.. sad ima otkljucanu kartu hrvatske i bosne.. Molim vas.. hvala.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Moze li ikako jednostavnije nego da se gubim po svim tim linkovima? Samo mi treba otkljucana karta srbije da ubacim u navigaciju.. Inace na sva pitanja koja sam postavljao za razne teme, koliko se sijecam bas ti "coconut" si mi uvijek pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da bi ti sve funcioniralo kako treba, moraš imati valjani softver za otključavanje uređaja. A njega očigledno nemaš. Prvo što moraš naći je on. Drugo što moraš naći je sam iGO softver te karte, poi, zgrade, jezik,... za njega. Sve ćeš to naći na linku kojeg sam ti dao, samo što treba malo klikati. btw, ne postoje otključane karte za iGO. Ubacivanje karata i svega ostalog u iGO je trivijalno i sastoji se od copy-paste operacije. Za Cardinale je sistem malo drugačiji jer uz svaku kartu ide i file istog imena, ali nastavka *.lic koji je licenca za korištenje karte. Bez nje, karta NE radi.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako god okreneš treba mu: 1. softver za otključavanje uređaja 2. otključani navigacijski softver 3. mape i ostalo vezano za nav. softver
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
pa dajte ljudovi molim vas ima tko bilo kakve ideje kako rijesiti moj problem? pokusavao sam dici taj moov na Win XP-u, 7 i sad u Mandrivi i nista ga ne zeli prepoznati niti kao eksterni disk, najljepše vas molim hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|