Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.07.2010., 21:44   #1
shootbootleg
Registered User

Datum registracije: Jul 2010
Question Mio Moov M300 problem

Mio Moov M300 problem
Imam Mioo Moov M300 i pokusao sam ubaciti gore nove karte i stavio ih. Stavio iGo 8, naisao na nekom forumu kako to napraviti. Isprva je radio ali sad ga komp ne zeli prepoznati (niti ActiveSync niti Miov program), i nakon brojnih reseta i ispraznjene baterije (također je pisalo da je to ok napraviti ako se uređaj smrzne) nije pomoglo. Sad mi svaki put upali logo Mio Exlplore More, prije toga brojeve R02.00.0766.STF64M. E nakon toga, meni ispiše u prozoru Eroare initiliazare fisierele da harta sunt vechi, vizitati vazantorul local, Google veli da je na rumunjskom što mi nikako nije jasno.

Probao sam instalirati sam uređaj preko Add hardwarea ali ga ne prepoznaje, niti ga mogu dodati jer niti njihova stranica nema drivere u download sekciji niti sam bilo gdje na netu ih pronasao.

Molim vas da ako ima ko ideje da mi cim prije javi kako rijesiti ovaj problem.

Hvala unaprijed...
shootbootleg je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2010., 20:11   #2
Lfbo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Pozdrav.. frendu bi trebao bacit kartu srbije na ovu navigaciju.. treba mu do sutra pa bi molio ako neko ima zivaca da mi baci neki full tutorial o tome.. sad ima otkljucanu kartu hrvatske i bosne.. Molim vas.. hvala..
Lfbo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.07.2010., 20:20   #3
Lfbo
Premium
Moj komp

ili samo jednostavno da mi netko posalje ili pokaze di da skinem otkljucanu kartu od srbije.. jer je instalacija jednostavne koliko vidim.. hvala
Staro 09.07.2010., 20:26   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ovdje imate sve informacije koje vam trebaju
Staro 10.07.2010., 03:58   #5
Lfbo
Premium
Moj komp

Moze li ikako jednostavnije nego da se gubim po svim tim linkovima? Samo mi treba otkljucana karta srbije da ubacim u navigaciju.. Inace na sva pitanja koja sam postavljao za razne teme, koliko se sijecam bas ti "coconut" si mi uvijek pomogao ).. pa vjerujem da mi mozes i na ovo.. Thx majstore..
Staro 10.07.2010., 17:48   #6
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor DanielBolf Pregled postova
Moze li ikako jednostavnije nego da se gubim po svim tim linkovima? Samo mi treba otkljucana karta srbije da ubacim u navigaciju.. Inace na sva pitanja koja sam postavljao za razne teme, koliko se sijecam bas ti "coconut" si mi uvijek pomogao ).. pa vjerujem da mi mozes i na ovo.. Thx majstore..
Ne postoji otkljucana karta Srbije nego samo otkljucan software koji prepoznaje licencu karte Srbije. Ako imas Cardinale 3.0 na njemu ,potrazi takav soft na netu jer je ponuda i potraznja crackiranog software na ovom forumu zabranjena.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2010., 18:17   #7
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Da bi ti sve funcioniralo kako treba, moraš imati valjani softver za otključavanje uređaja. A njega očigledno nemaš. Prvo što moraš naći je on. Drugo što moraš naći je sam iGO softver te karte, poi, zgrade, jezik,... za njega. Sve ćeš to naći na linku kojeg sam ti dao, samo što treba malo klikati.
btw, ne postoje otključane karte za iGO. Ubacivanje karata i svega ostalog u iGO je trivijalno i sastoji se od copy-paste operacije.
Za Cardinale je sistem malo drugačiji jer uz svaku kartu ide i file istog imena, ali nastavka *.lic koji je licenca za korištenje karte. Bez nje, karta NE radi.
Staro 10.07.2010., 19:04   #8
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Da bi ti sve funcioniralo kako treba, moraš imati valjani softver za otključavanje uređaja. A njega očigledno nemaš. Prvo što moraš naći je on. Drugo što moraš naći je sam iGO softver te karte, poi, zgrade, jezik,... za njega. Sve ćeš to naći na linku kojeg sam ti dao, samo što treba malo klikati.
btw, ne postoje otključane karte za iGO. Ubacivanje karata i svega ostalog u iGO je trivijalno i sastoji se od copy-paste operacije.
Za Cardinale je sistem malo drugačiji jer uz svaku kartu ide i file istog imena, ali nastavka *.lic koji je licenca za korištenje karte. Bez nje, karta NE radi.
Ne radi ni sa LIC fajlovima su LIC fajlovi vezani za STORAGE ID odnosno karticu na koju se stavljaju ili id uredjaja. Zato moras imati software koji je "otkljucan" da bi prihvatio sve mape sa lic fajlovima bez obzira na kojem storage-u se nalazili
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 10.07.2010., 19:23   #9
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Kako god okreneš treba mu:
1. softver za otključavanje uređaja
2. otključani navigacijski softver
3. mape i ostalo vezano za nav. softver
Staro 16.07.2010., 07:26   #10
shootbootleg
Registered User

Datum registracije: Jul 2010
pa dajte ljudovi molim vas ima tko bilo kakve ideje kako rijesiti moj problem? pokusavao sam dici taj moov na Win XP-u, 7 i sad u Mandrivi i nista ga ne zeli prepoznati niti kao eksterni disk, najljepše vas molim

hvala
shootbootleg je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.07.2010., 11:16   #11
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Spoji uredjaj na pc i par puta zaredom pali gasi pali gasi