|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
DVI konektor
Uzeo danas samsunga B2230 i konacno mislio da cu vidjeti DVI ulaz na djelu i skontam da na grafickoj imam DVI-I conector a na monitoru DVI-D,i sada sam morao na analogni ulaz ustekati,jel imam kakav kabel za uzeti?nisam znao da postoje vise DVI ulaza |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Mozda iz chipoteke ovaj kabel CAB. DVI-D to VGA M-M 3 m DVI-A 12+5,ubodem u monitor DVI-D i u grafu ovaj vga i pretvorim u DVI imam one ulaze ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
DVI-D (muski) ide u DVI-I (zenski) na grafickoj. Znaci standardni DVI-D to DVI-D sljaka.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Pa reko sam obicni DVI-D to DVI-D. Znaci izgledaju konektori kao na ovome.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovako, DVI-I je i digitalni i analogni a DVI-D samo digitalni i oni ssu kompatibilni samo moraš spojit sa kablom koji podržava DVI-D, tj tak kabal nema ona 2 pina iznad i spod onog dugačkog pima koji je na lijevoj strani. http://www.playtool.com/pages/dvicom...onnscables.jpg Kolega me pretekao, dobro ti je rekao
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, ima DVI->VGA i obrnuto, obično dobiješ s grafičkim karticama koje imaju 2 DVI utora. Ukoliko nemaš, možeš kupiti - nije skupo, oko 10ak kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
laik
Datum registracije: Apr 2009
|
Imam takav, ali izlaz na novoj grafičkoj mi je DVI-D .. to je opet neki drugi standard i razlikuje se od običnog DVI po tome što nema još one 4 iglice okolo jedne izdvojene... uglavnom, za taj DVI-D nisam pronašao adapter, a trebam priključiti VGA monitor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|