|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
problem zvučne kartice i harda
poštovanje stručni narode pcekspert foruma! imam problem sa zvukom koji se javlja u obliku krčenja. konfa je: 1)mbo asrock p4s61 sa onboard zvučnom C-Media AC97 sa podrškom 5.1 surround stereo ozvučenja 2)cpu intel pentium 4 2.4 prescott s478 3)1 gb rama 4)hdd maxtor diamondmax plus 9 120gb ata 100/133 5)nvidia 6600 td 128 mb problem: prilikom igranja cod4:mw online i korištenja ts-a prijatelji mi se žale da ja krčim bez obzira dal govorio ja išta ili ne. to mi se dešavalo i na mojim zvučnicima ali sam riješio problem muteajući line in i cd player. kada upalim microfone boost onda krči do besvjesti a kad ga islj. onda se smanji za 40% onda ja stavim mute na mic i još se smanji za nekih 30% ali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi polovnu pci audio karticu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() btw kako mogu promijeniti slova na svom nicku na ovom forumu a mozda i cijeli nick? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|