|
![]() |
#1 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Scythe Yasya SCYS-1000
Hvala na recenziji. Mislim da bi nama "prosjecnim korisnicima" koji tezimo maksimalnoj vrijednosti za minimalni ulozeni novac rezenzija bila potpunija kada bi u usporedbi performansi bili i Mugen2 te CM Hyper 212. Znam da je te testove moguce pronaci i osobno usporediti vrijednosti, no ni Vama to ne bi bilo tesko ukomponirati ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Dobar clanak/test. Meni jedino nedostaje test buke ali vjerujem Krešinoj prosudbi (kad nazalost nema aparata). Generalno Yasya je solidan cooler a što se tiče ocjene od 84%, mislim da bi Corator DS trebao biti u laganoj prednosti a on je dobio 81% (IMHO naravno ![]() BTW Lapsus "možete zabor" str.3. na dnu Pozdrav i probajte uzicat kojeg Zalmana (npr. CNPS10X Performa) iz Linksa na test, ili TT Contac 29 iz Msana (ovaj je relativno jeftin/dostupan i navodno nudi solidne performanse).
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ja ga imam već dosta dugo...i sve sam uglavnom rekao kao i autor...i susreo se sa istim problemima... kad sam govorio da ga na 1500 okretaja ni ne čujem(odnosno da se slabo čuje) onda su mi se neki forumaši smijali i govorili da lažem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|