Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Članci
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.08.2010., 00:21   #1
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Scythe Yasya SCYS-1000

Hvala na recenziji.
Mislim da bi nama "prosjecnim korisnicima" koji tezimo maksimalnoj vrijednosti za minimalni ulozeni novac rezenzija bila potpunija kada bi u usporedbi performansi bili i Mugen2 te CM Hyper 212. Znam da je te testove moguce pronaci i osobno usporediti vrijednosti, no ni Vama to ne bi bilo tesko ukomponirati ovdje.
skitnica je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2010., 07:09   #2
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Hvala na recenziji.
Mislim da bi nama "prosjecnim korisnicima" koji tezimo maksimalnoj vrijednosti za minimalni ulozeni novac rezenzija bila potpunija kada bi u usporedbi performansi bili i Mugen2 te CM Hyper 212. Znam da je te testove moguce pronaci i osobno usporediti vrijednosti, no ni Vama to ne bi bilo tesko ukomponirati ovdje.
Slažem se, test bi svakako bio potpuniji da smo koristili i njih (ili neke druge iz cjenovnog ranga), ali te hladnjake nažalost nemamo u labu
krešo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.08.2010., 09:00   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Hvala na recenziji.
Kako ih nije bilo u labu za usporedni, bezveze bi bilo da Krešo kopira rezultate s drugih portala i ubaci u članak.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2010., 11:37   #4
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Dobar clanak/test. Meni jedino nedostaje test buke ali vjerujem Krešinoj prosudbi (kad nazalost nema aparata). Generalno Yasya je solidan cooler a što se tiče ocjene od 84%, mislim da bi Corator DS trebao biti u laganoj prednosti a on je dobio 81% (IMHO naravno )

BTW Lapsus "možete zabor" str.3. na dnu
Pozdrav i probajte uzicat kojeg Zalmana (npr. CNPS10X Performa) iz Linksa na test, ili TT Contac 29 iz Msana (ovaj je relativno jeftin/dostupan i navodno nudi solidne performanse).

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2010., 22:04   #5
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
ja ga imam već dosta dugo...i sve sam uglavnom rekao kao i autor...i susreo se sa istim problemima...

kad sam govorio da ga na 1500 okretaja ni ne čujem(odnosno da se slabo čuje) onda su mi se neki forumaši smijali i govorili da lažem
m4x je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno