|
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
LOL dobra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
narucujem 3,333 komada odma!! ![]()
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
e taman trazin nove diskove a ovi mi odgovaraju i kapacitetom i cijenom veki imas ![]() evo iden ih narucit pa kad mi dodju ja svoje dvi 80gb sata barice poklanjam onom ko se prvi javi
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
jaooo bas sad mi kazu da su sve vec prodali ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo juš uvijek stoji ista cijena. A da neko proba napravit on-line kupovinu tog diska? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Cuo sam da je netko tako kupio ram u hgspotu. Isto je bila cijena 0 kn na netu i on kupio online.. Kad je dosao po memoriju dali su mu je bez rijeci..
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Događalo se to već puno puta kod raznih firmi. Znali su pogriješiti u zarezu, pa su cijene bile ili premale ili previsoke. Zanimljivo ovo za ram. Trebalo bi kupiti tako 100 diskova kod ovih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Bili smo ja i isus tamo danas ali nerade da su radili komotno bi rekao moze 4 diska od 300gb seagate i fino rekao tnx dovidjenja cjena je 0 kn ![]()
![]() |
#13 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
|
idem ja u utorak tak i tak moram baricu 200 reklamirat kaj dela budalaštine pa ubodem skladište njih. Ak do tad ne skuže.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
Daj odigrajte to pametno. Kupuite još nešto tako da vam ukupan račun ne bude 0 kn, tak da vam možda prođe to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
|
pa naruči si prek webshopa ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
A kupite još 2 gige memorije-to prodate. Kad dođe dostava ako je prelagan paket vratite ga nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ništa od svega evo šta kažu: Poštovani, ovim putem željeli bi smo se ispričati zbog greške koja se tijekom Uskršnjih blagdana dogodila u našem automatiziranom sustavu osvježavanja webshop aplikacije. Greška se dogodila uslijed zakazivanja automatskog indeksiranja i pripreme podataka za webshop aplikaciju, i očituje se prikazivanjem artikla koji ne postoje na našem skladištu na web-u kao proizvodi u našoj ponudi sa jediničnom cijenom 0 kn. Ovim putem zahvaljujemo svim korisnicima našeg webshop-a koji su nam ukazali na propust i omogućili nam da što prije otklonimo nastalu grešku. Još jednom se ispričavamo svim kupcima zbog navedenog propusta. Dino Županović MaxModus d.o.o. za računalne djelatnosti MaxModus Ltd. for computer works Tratinska 36, HR-10000 Zagreb Tel: +385 (0)1 38.21.432 Fax:+385 (0)1 38.21.424 Internet: http://www.maxmodus.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
|
Šmrc ostao sam bez 900GB diskovlja. Buhuhuhu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja bio danas isto me odjebali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam bio i kupio noiseblocker big evo izolaciju i zaboravio sam pitat za 10 diskova ![]()
![]() |
#27 |
Lika u mom srcu
|
evo jedna istina: U Kanadi, ako ti prodavač kaže krivu cijenu, ili je cijena proizvoda krivo napisana, označena, ili je preveliki popust greškom stavljen, ili se prodavač samo USMENO zabunio kad je govorio cijenu, TAJ proizvod plaćaš po TOJ cijeni!! kako to znam? Cura mi je iz Kanade, i njezini starci su sad oko Božića neplanski kupili 44" Plasma televizor za pišljivih 2500$ canadian. zašto? Zato što se prodavačica zajebala kad im je pokazivala taj tv, i greškom rekla krivu cijenu, i još dodala neki popust kojeg inače nije bilo! I oni kupili tv koji je inače koštao 6000$ !!! za 2500..... ![]() E to ti ja zovem poštena trgovina i zemlja! Ovako nešto u Hrvatskoj NIKAD! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
To je zato sto mi imamo slabo tih "glupih" prodavacica po nasim ducanima (citaj computer shopovima) ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Lika u mom srcu
|
nije stvar u prodavačici. recimo, ovaj slučaj sa Maxmodusom i diskovima. da se ovo desilo u Kanadi, i ti odeš u trgovinu, dobiješ taj disk po toj cijeni! Bez izvlačenja prodavača ili već koga. Zakon je takav. kužiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma kuzim ja to stari moj samo sto kod nas nije puno toga ko u Canadi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|