|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Catia ili pro/engineer ili solidworks
Zavrsavam Tehnicki fakultet u Rijeci (strucni studij strojarstva) pa bih htjeo nauciti raditi na jednom od doticnih programa. Zanimaju me Vasa iskustva prilikom zaposaljavanja koji je se od doticnih programa najvise korisiti u strojarstvu. Znam raditi u AUTO CADU.... Catiu sam neki dan instalirao ali bez knjige tu se nema sta traziti....
![]() |
#2 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Po mom mišljenju najbolje je znati AutoCad... Na FSBU u ZG najvise drilaju po AutoCadu i Solidworksu oba programa se pre opširna i jako su moći alati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Slazem se oboje su strava i jako velike mogucnosti,ali ono sta catia moze to je cudo.Cak ima i simulacije alata. I u auto cadu je dosta zakomplicirano 3D crtanje.... Htjeo bi nesto nauciti ali koliko znam u Rijeci skoro niti jedna firma ne koristi catiu eventualno CIMOS u Istri....
![]() |
#4 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Catia je čudo Božje. Mi smo radili na njoj u školi. Ima baš sve, od simulacije prisiska i dosta je jednostavna, barem meni! Uz to u Hrv nema više od 20 ljudi koji znaju radit u njoj!
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
Vjeruj da ima mnogo vise od 20 ljudi bar na mom fakulteti zajedno sa profesorima i nama "ucenicima" ima ih preko 20,ali dobro nebitno. A to da je jednostavna,mozda nakon sta ti netko objasni ali ako ides sam raditi i nije bat toliko jednostavna,ako uzmemo za primjer auto cad koji je puno puno jednostavniji klik crta klik crta i eto ti predmeta ovdje bas i nejde tako.... imas li mozda nesto o catii u .pdfu da ne kopma po netu? Problem je sa catiom sta ju jako malo firmi korisiti ali se andam da cu je nauciti pa mozda se kroz neko vrijeme firme preorijentiraju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|