Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.07.2010., 13:41   #1
josip.maslac
Premium

Datum registracije: Feb 2002
Unhappy Lcd monitor "problem" - osvježavanje monitora

Ne pratim baš ovu grupu ali koliko sam uspio tražio nisam našao na sličan problem.

Dakle imam dosta dobar monitor HP LP2065 (S-IPS matrica) i problem je taj što pri prikazu određenih boja primjetim "osvježavanje" monitora. Nešto kao kod crt-a, recimo kao nekakvu vrstu treptanja monitora.
Boje prilikom kojih ovo primjetim nisu "jake" već tonovi neke boje - dakle siva, tamno/svijetlo zelena, tamno/svijetlo plava i sl.
Ovo nije baš uočljivo - primijeti se samo kod navedenih tipova tj. tonova boja i nije da toliko smeta ali kako dosta radim za računalom onda to primijetim. Npr. kad upalim excel ona siva pozadina malo treperi.

Moje pitanje glasi - imate li ideju što bi to moglo biti te što se da po tom pitanju napraviti?

Garanciju imam ali ne znam kako okarakterizirati problem te da li uopće spada pod garantne uvjete obzirom da se osoba zbilja mora zagledati da bi se navedeno primijetilo. Kako sam ipak dosta para dao za monitor htio bih nešto poduzeti po tom pitanju.

Hvala na pomoći
josip.maslac je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno