|
![]() |
#1 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
razer imperator,razer copperhead ili G5
LP Namjeravam kupiti novi mis..sluzio bi mi za rad u razlicitim aplikacijama..ali i vecim dijelom za igranje online pucačina i strategija.Mislio sam upiknuti jedan laserski..i na to uzeti recimo razer mantis speed podlosku.Sad cjenovno ova 3 su tu negdje .osim sto je imperator za stotinjak kuna skuplji. Bitno mi je jedino da mis ima 2 tipke dodatno sa strane ..a posto to copperhead nema,,,neznam bas. Ako je netko igrao na sva 3 ili na 2 iz ovih tri..neka napise dojmove ..koji bolje klizi (na kojoj podlosci) ..itd .. thx Zadnje izmijenjeno od: ludiboris. 11.07.2010. u 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
copperhead ima tipke sa strane, tocnije 4 tipke ![]() imam ga vec brdo i bez zamjerki sam, igram s njim otkad znam za sebe i vrtim ga na steelpadu 5L, nozice nisam jos mjenjao jer je podloga dobra ( a i hisens igrac sam ), mis i dan danas klizi po njoj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
digi-media.org
|
Citiraj:
nisam ga nikad vidio uzivo ..ali po slikama izgleda da je ono samo osvjetljenje sa lijeve strane -_- cekam jos dojmova za preostala 2 miša ..pa ću razmisliti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
copperhead ima 2 tipke s obje strane ispod tog osvjetljenja jer je mis simetrican i namjenjen desnjacima i ljevacima.. meni recimo ne pase za igranje pucacina posto ga drzis samo prstima (claw grip) dok g5 i deathaddera drugacije drzis (palm grip) sve ovisi o tome na kakav si mis naviknut, zato je najbolje isprobati kako lezi u ruci prije kupnje.. osobno, mislim da su trenutno dva najbolja misa g5 i deathadder, s njima sigurno neces pogresit.. evo par slika cisto da vidis razliku u obliku i velicini; ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
sto se pak drzanja tice,stvar navike, ja sam i g5 i DA drzao samo prstima i tako igram ( na lanovima gdje nesmijes mjenjat periferiju ), i mogu se isto drzati sa prstima. copperhead je istina ako igras sa dlanom da ce ti biti mozda premali ako imas vecu sapu, ja imam veliku sapu ali igram samo prstima tako da neam problem s time
![]() |
![]() |
#6 |
digi-media.org
|
naviknut sam na mx 518 ----imam ga vec 2 godine ...ali prelazim na laserski .... ![]() cekam jos da netko javi kakvo je stanje s razer imperatorom. p.s. igram dlanovima,imam prste manje-srednje velicine ..nesto između. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
digi-media.org
|
mozda bi cak uzeo i ovaj deathadder....jeli on drzanjem slicniji mx518? posto vidim,da je dosta jeftinije nego kod nas: http://cgi.ebay.com/Razer-DeathAdder...ht_1910wt_1137 a i nebi platio carinu jer je ispod 25 dolara cijena o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
digi-media.org
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
a carina, troskovi spedicije i kojekakve pizdarije? barem jos 150kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
digi-media.org
|
znam..ali ..ispod 25 dolara nema carine ....pritom se racuna samo cijena proizvoda .... to sam cuo na tv-u u onoj emisiji e-hrvatska,bila je bas tema o tome. edit: procitao sam i neke komentare drugih korisnika koji su kupovali stvari vrijednije od 25 dolara ....ako posiljatelj napise da je vrijednost cca 20 dolara i ako posalje kao gift ..da ne otvaraju paket.osobno do sad sam kupovao sve ispod 15 dolara ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ne,krivo si shvatio...ili su krivo informirali javnost..carini nije bitna vrijednost samo proizvoda, vec carinu obracunavaju na ukupnu vrijednost paketa ukljucujuci postarinu...i da, <160kn je ta magicna (neoporeziva) cifra po novom zakonu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
digi-media.org
|
Citiraj:
dobro,to je ocito bilo krivo informirano .. nego,kupovao je valjda neko sa ovog foruma neki mis ili slicno sa ebaya??? ... ovi ovdje na forumu govore da su im za proizvode vece vrijednosti stavili vrijednost 20 dolara i slali kao gift ...i citam velikoj vecini je to proslo .. http://www.forum.hr/archive/index.php/t-392094.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ja imam imperatora i sve pohvale , ima 2 tipke pomicne s ljeve strane , sam odredjujes znaci , izaberes kako najbolje pase za svoju duzinu palca , na vrhu jos 2 , s desne strane nema tipki. odlicno lezi u ruci , imao sam cooperhead prije njega , sad tek vidim kakav je to los mis bio , loseg oblika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
digi-media.org
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
uzmi podloge steelseries podlogu. imaš ih u linksa. a za miš bi ti preporučio logi g500 ili deathadder. kažu da su roccat kone i onaj coolermaster sentinel dobri al ih nisam nikad probao.
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Imam Imperatora nekih 3 mjeseca i podlogu Gholiatus speed i sve pohvale.Ergonomski je odlično riješen,vrlo precizan,7 programabilnih tipke i sa strane pomičnu tipku pa si lako namjestiš po želji.....Nakon Logitecha(G5),ovaj miš mi je pravo osvježenje. Jedini miš o kojem bi razmislio uz ovoga je Roccat Kone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
digi-media.org
|
vezano za ovaj topic. ima li igdje u Hrvatskoj za kupiti razer goliathus speed/control fragged edition podlošku ,a da ju je moguće naručiti online ? i koja je cijena kod nas,za onu najveću veličinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ekran ih ima i može se naručiti online,ali provjeri da li imaju na stanju... http://www.ekran-avc.hr/racunala-i-o...6f7d1b2c7899e3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|