|
![]() |
#1 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
Driver se "ruši" kod igranja Quakea 2
pozdrav! znaci, quake 2 mi ne zeli raditi u open gl modu a kamoli u fullscreen modu. zbog toga sam skinuo berserker@Q2 graficki mod koji je za prste polizati prema org kvejku ali ima jedan problem: nakon par sec igranja mi luknu graficki driveri i pokaze se sljedece: ![]() probao druge igre i sve radi ok. kvejk je v3.20, berserker je v1.22 (zadnji koji sam uspio naci). u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Nisam vidio prije post ali mislim da je je problem u sljedecem : Taj isti problem sam imal i ja sa gotovo svim igrama nakon par minuta....Igras igru i nakon toga se sve zamrzne i nakon 30 sec je opet igrivo....znaci trebaju se reistalirati driveri od grafe i treba se sve ocistiti od prasine.....sve ti bude letjelo onda....probaj pa mi javi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrapiretik
|
da, igra zamrzne ali nije da se vrati natrag u normalnu jer ako duze cekam me baci na desktop i igra se uredno ugasi. ovo sam slucajno vidio kad sam ctrlaltdelete izaso prisilno van. u mojem kucistu se ne nakuplja prasina (kako god to zvucalo ali ni nakon 7mj nema neke znacajne prasine za pocistiti). driveri nisu krivi jer sve ostale igre rade uredno. probao 10.4, 5 i 6 i na svima isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ja bih se kladio upravo na drajvere. U Ati-u (Amd-u) imaju naviku da skoro svakom novom verzijom drajvera potrgaju ponešto od podrške za starije, mahom OpenGL naslove.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Probaj virtualizirat. I to sa ovim: http://www.virtualbox.org/ Meni je svojevremeno jedino tako htio radit RTCW na x1950xt i novijim driverima (poslije 8.10) bez kojih pak neke novije igre nisu željele surađivat.
![]() |
#7 |
Ultrapiretik
|
budem probao. kasnije javim rezultat. edit: probao sam s virtualizacijom i dalje se rusi. polako mi fale ideje.
Moja trgovanja: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Picoin invite: bass999 // minepi.com/bass999 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Charmander. 17.07.2010. u 16:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|