|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Titra
dobio sam doma lcd ali bez kucista tako da odma kazem ne znam koji model al to je ionako nebitno. Znam da se radi od 19" nejde u 220V nego ima svoj adapter..Volte sam ispito ok je ali struju "ne znam " ili nije ok treba bit 4000mA a on meni bjezi od 0.20 do 16 ampera. Ali molio bih prvo tu savjet kako da na tom adapteru ispitam štrom.... al mislim da je to sve ok uglavnom ide prica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Čestitam! Pročitao sam tri puta pažljivo i još uvijek ne kužim. 1. Ako sam ja dobro shvatio: ti želiš ispitati jačinu struje na adapteru. Uzmi ampermetar, spoji ga serijski s predviđenim trošilom (monitorom) i onda spoji na izvor struje (adapter). Ne znam tko ti je dao ideju da mjeriš jačinu struje na neopterećenom izvoru. 2. Ovo drugo ne znam dešifrirati, pa mi malo pomozi - kakvi kondenzatori i kvarcni kristali , gdje (pretpostavljam u monitoru) i šta s njima i zavojnicama..? P.S. Ne valja ti naslov a ni rubrika. Stavi naslov "monitor taj i taj titra" i zamoli moderatora da ti to prebaci u hardverske probleme.
Udomljujem stare laptope i njihove dijelove. ![]() Zadnje izmijenjeno od: [GOW]Nec. 28.06.2010. u 13:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima li ekran barem onaj metalan oklop ili imas golu elektroniku iza? Odmakni ga od svih mogucih izvora bilo kakve interferencije i onda probaj?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|