|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mozilla thunderbird ..... help
Thunderbird mi je napravio update sa 2 nešto na novu version... sve je to prošlo kako treba, ali sad mi se thunderbird više ne pali ... ![]() kad idem na task manager u APP ga nema, ali u procesima je upaljen u troši 6 - 10 K Generalno me boli djon za thunderbird, ali imam preko nekoliko poprilično važnih mailova, pa mi je bitno da dođem do njih ... probao sam sa system restore, sa uninstal, pa ponovnom instalacijom, ali rezultat je uvijek isti ... ne pali se ... ako netko zna kako da riješim ovaj problem, bio bih vrlo zahvalan THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Start -> Run -> "%appdata%" -> otvori Thunderbird folder -> Profiles folder -> i tu mozes prekopirat cijeli folder, pa prebacit kad budes nanovo instalirao Thunderbird. Ako nisi siguran u ovo gore, mozes se posluzit i MozBackup-om! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Mozbackup ne pomaže.... ali uspio sam vratiti na staru verziju i otvorio mi se mail client .... nakon ponovnog pokušaja updejta, ista stvar ... tako da sam sad i daljena staroj verziji i više mi ne pada na um raditi updejt ... zahvaljujem na ovom sa "run" .... pomoglo mi je u dolasku do mailova... THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|