|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hardware Initialize Failed
evo ovako,imam jedan kompjuter koji radi sasvim normalno,jedino svako tjedan do 2,jednostavno prilikom podizanja windowsa izbaci poruku Hardware Initialize Failed,i onda je potribno samo izvadit bateriju i vratit je nazad i sve radi normalno,jedino sam primjetio da tada kad se nemože podignuti,jednostavno ne vidi nikakav HDD prištekan na sata kontrolerima ploč je asrock p4v88, procesor pentium 4,3.0ghz 1,5 gb rama, hdd je sata 120 (RAID je instaliran), grafička nekakava bezveze jel neka komponenta cicikrepnula ili možda baterija,flash biosa ili nešto treće može pomoć hvala LP MOD: Ako već ne znaš engleski, mogao si barem kako treba prepisati ili ubaciti u Google tu grešku pa bi dobio pravilno... Zadnje izmijenjeno od: cronicus. 20.06.2010. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
pa po mom misljenju nije stvar u bateriji i flashiranje BIOS-a moze pomoc samo ako si dodavao neku novu komponentu a to nisi spomenuo, mislim da ti je problem u RAID-u probaj ga iskljucit, procitaj si malo na ovom forumu slicna tema je http://www.antionline.com/showthread.php?t=274066 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ma nema nikakve druge komponente,čak su prije par dana instalirani ponovo windowsi,updejtan je BIOS i sve kao i prije,već se jednom javio Hardware Initialize Failedneznam,pokušat ću se malo poigrati s RAIDOM i pročitat dobro ovo s linka koji si postavio,al mislim da ću ipak pronać ATA disk i stavit sve na njega |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|