|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() Pozdrav, polako se približava vrijeme za zamjenu istrošene tipkovnice i miša, vidim ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?p...c825ed2b0d9734 ![]() Čini se jeftino, dobar enter prema slikama sa neta ![]() Ako netko ima ovu Cooler Master neka napiše svoje dojmove! ![]() Zadnje izmijenjeno od: gnjepar. 29.05.2010. u 02:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
E ovako, nemam to već buraz ima ali radio sam par sati na tome. Tipkovnica je ok malo su tanje tipke što me smetalo al pošto imaš već slima vjerujem da tebi to neće biti problem. Miš je jača strana ovog kompleta, fino leži u ruci, pošto ima 800dpi-a za igre i nije baš predviđen al ja sam uspješno igro MW2 s njim. Jedina prava mana ma je onu ledicu koja ostaje svijetlit s Gigabyte-ovim pločama i kada komp. ne radi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivand123. 29.05.2010. u 10:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
otišo po cigare i nesto
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mathematics geek
|
Imam taj komplet. Tanka tipkovnica svojim elegantnim izgledom neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Kvaltetna crna plastika i vrlo diskretno postavljene plave LED diode statusa tipki Num, Scroll i Caps Lock, kao i elegantno postavljen logo uz dobru kvalitetu tipki i njihovih mehanizama dokaz je da Cooler Master ozbiljno puca na trziste perifernih komponenti tipkovnica. Tipkovnica je kompaktna ali raspored tipki ne zahtjeva privikavanje. Raspored tipki u u desnom segmentu je nesto zbijeniji. Na tipkovnici je jako udobno raditi. Tipke su plitke. Nisu premekane niti pretvrde. Malo su klimave ali ne previse. Prilikom tipkanja proizvode podnošljiv zvuk. Puno vremena provodim tipkajuci na tipkovnici i s te strane je jako dobra. Cak je bolja za pisanje od Razer Lycosa koja me zivcirala zbog malog entera. Nekima će nedostajati slobode kretanja s obzirom da se radi o žičnoj tipkovnici. Mis je takodjer kvalitetne izrade i osobno mi ergonomija misa dobro sjeda. Miš ima podignut stražnji dio dok su tipke nešto niže. Idealno ga je koristiti na nešto nižoj podlozi kako bi ruka lijepo sjela na čitavu njegovu površinu. Miš mogu koristiti jednako i dešnjaci i lijevaci a spada pod „palm grip” tip miša. Tipke i gornji dio misa su izrađeni od gumirane plastike, dok su rubovi od sjajne crne plastike. Srednja je tipka, odnosno kada se scroll pritisne prema dolje, jako loše napravljena. Svaki put kad pritisnem taj scroll imam osjecaj da ce se strgat. Scrollanje je nasuprot tome jako udobno i precizno. Kotacic osvjetljava plava led dioda, koja upadljivo svijetli cak i po danu. Mis je dobar za surfanje i rad u Windows/Office okruzenju. However, na racunalu imam Windows 7 Enterprise i svaki put kad kompjuter "ode na spavanje" miš prestane raditi. Ne pomaze cak ni ukljucivanje ili iskljucivanje iz usb-a. Preostaje samo resetirati racunalo. Pretpostavljam da misu treba bolji driver, ali na Cooler Masterovim stranicama nema nicega. Osim toga, nekoliko puta se znalo desiti da prilikom paljenja kompa boot post prikaze poruku "Keyboard not present". Takodjer je nakon toga potrebno resetirati racunalo. Navedeni problemi se ne desavaju kad su prikljuceni neki drugi mis i tipkovnica, tako da iskljucujem neispravne usb-ove na maticnoj.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
radim na poslu sa tim kompletom... tipkovnica mi je jako dobra.. mis.. katastrofa... taj oblik sa zasiljenom guzicom je sve samo ne ergonomski, ja imam dlan srednje velicine i mis mi je premali...mogu samo zamisliti kakav bi bio onima sa vecom sapom... nakon tjedan dana sam ga stavio u ladicu i uzeo neki logitech za 80kn... preporodio sam se... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|